Educaţie cu reguli stricte. Ce nu au voie să facă cei patru copii ai cuplului Anca Serea - Adi Sînă

foto: Anca Serea, Facebook
foto: Anca Serea, Facebook

Anca Serea are reguli stricte când vine vorba de educaţia copiilor ei.

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Cei doi formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz şi au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Pe lângă aceștia, Anca mai are un fiu și o fiică dintr-o relație anterioară, pe numele lor David și Sarah.

Mămica celor patru prichindei se bucură de o comunitate impresionantă pe rețelele sale de socializare, motiv pentru care își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața familiei sale. Împărtăşeşte acolo informații de tot felul, dar şi idei și sfaturi legate de educaţia celor mici. Așa s-a întâmplat și de această dată, după ce vedeta a organizat o sesiune de „Întrebări și răspunsuri”.

Acolo, unul dintre internauți a întrebat-o de la ce vârstă le-a permis copiilor să aibă acces la ecrane.

Vedeta a răspuns: „Sinceră să fiu nu sunt cel mai bun exemplu în această situație, dacă ar fi după mine le-aș interzice cu desăvârșire accesul până la vârsta de 5 ani. OMS recomandă părinților limitarea utilizării la maxim 1h/zi, însă cred că este un set de reguli, un program stabil și propriul exemplu sunt esențiale în dezvoltarea unei relații sănătoase cu tehnologia. Stabiliți în familie regulile casei referitoare la timpul dedicat ecranelor. Este important să nu lăsați dispozitivele media să fure din timpul petrecut împreună cu cei dragi. Atunci când îți propui să îi interzici un lucru pe care să-l facă în online, e bine să pregătești și o serie de argumente, să le explicăm cu calm și cu convingere consecințele pe care anumite acțiuni din mediul virtual le-ar putea avea! Eu încă lucrez la acest aspect!”, a mărturisit Anca Serea pe InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel