Urmărește emisiunea live



Ei au scăpat de eliminare, în Asia Express. Ancora a fost VERDE. A RĂBUFNIT

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

A patra ediție a emisiunii Asia Express a adus cursa pentru Ultima Șansă. Ei sunt cei care au scăpat de eliminare. Cine este vedeta care a răbufnit în fața colegilor și de ce. 

Alex Velea și Mario, Lia Bugnar și Maria Buză și Carmen Grebenișan și Alina Ceaușan au participat la Cursa pentru Ultima Șansă, aseară, în a patra ediție a emisiunii Asia Express. Chiar dacă ancora a fost verde, Alex Velea a răbufnit, după ce a ajuns pe ultimul loc și a fost la un pas de eliminare. 

"Mi se pare prost rău să fi pe ultimul loc. E demoralizant", a spus Alex Velea când a aflat că au ieșit pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă.

"Alex, știu că în febra jocului toate lucrurile și se par ciudate și aș vrea să le discutăm aici, cu toții, pentru că vreau să lămurim și nu vreau să rămână nicio tensiune între noi. Nimeni nu te nedreptățește", i-a spus Gina Pistol. 

"Sunt niște coincidențe fenomenale. Lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău"

"Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri, încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam. Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea le-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău", a declarat Alex Velea în fața colegilor, înainte să afle ce culoare are ancora. 

"Nu avem cum să organizăm orașe întregi, autobuze, circulație, populație"

"Asta înseamnă Asia Express. Sunt niște coincidențe, cum ar fi faptul că imunitatea a obținut-o Speak, chiar de ziua lui. Nu avem cum să organizăm orașe întregi, autobuze, circulație, populație. Chiar nu avem cum să facem asta", i-a spus Gina. 

"Sunt în punctul în care mi-aș dori să merg acasă sincer, pentru că nu avem cum să evoluăm. Noi am făcut maximul din ce puteam, poate chiar mai mult din ce puteam. Ne așteptam la altceva și noi veniserăm să ne distrăm aici de fapt, dar uite că nu am putut. Sănătatea e mai importantă. Asta cu durerea de cap m-a distrus pe de-o parte, faptul că Mario a făcut indigestie și noi am mâncat cam aceleași lucruri mi-a fost teamă să nu fac și eu", a completat Alex Velea.

Reacția colegilor 

"Cea mai simpatică acuză de mișmașuri. El crede că organizatorilor li s-a făcut milă de el și au zis: Hai să-i trimitem tâmpitului o mașină că nu-l ia nimeni. Eu asemenea acuze de mișmașuri nu am mai auzit. A fost foarte drăguț", a spus Lia Bugnar, colega Mariei Buză. 

"Paranoia se poate întâmpla la oricine. Trebuie să știi să o controlezi și să mergi mai departe. Ai intrat în horă, joci", a spus și Florin Ristei. 

"El e învățat. Mănâncă foarte strict, doarme, adică are un stil de viață foarte bine calculat și e normal să cedeze la un moment dat. Și noi am cedat pe baza mâncării, oboselii. Plus că și-a lăsat copii acasă și sunt mulți factori care au dus la explozia asta a lui, la răbufneala asta", au spus Speak și Ștefania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel