El ar fi presupusul criminal al doctoriței din Brăila, găsită moartă în cabinetul ei stomatologic- Foto în articol / UPDATE: A fost prins

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik @EyeEm

Au apărut primele imagini cu presupusul criminal al doctoriței din Brăila.

UPDATE:

Presupusul criminal al doctoriței din Brăila a fost prins și dus la audieri, transmite Atena 3 CNN. Ar fi vorba despre un bărbat care locuiește într-o localitate din apropierea Brăilei.

"Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări", a scris Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială:

În presă au apărut primele imagini cu presupusul criminal al doctoriței din Brăila, găsită moartă în cabinetul ei stomatologic. Pro Lider FM relatează că polițiștii din Republica Moldova au primit o fotografie cu suspectul și li s-a cerut să facă toate demersurile necesare pentru identificarea și prinderea acestuia.

VEZI ȘI: Cine este doctorița găsită moartă în cabinetul ei din Brăila

S-ar presupune că bărbatul din imagine ar fi cel care a omorât-o pe Marina Gavril, în vârstă de 41 ani, medic stomatolog. Potrivit sursei citate, polițiștii români ar fi trimis un mesaj tuturor unităților de poliție moldovenești în care se menționează faptul că există indicii că ucigașul doctoriței este cetățean al Republicii Moldova.

"Nu au fost găsite două probe extrem de importante pentru anchetă: arma crimei și telefonul mobil al victimei. S-a încercat localizarea acestuia din urmă, însă fără rezultat. Se crede că dispozitivul a fost dezactivat complet", relatează Pro Lider FM.

VEZI ȘI: Noi greșeli comise în ancheta doctoriței ucise din Brăila. Fost inspector-șef IPJ Brăila: Telefonul victimei „se află undeva pe fundul Dunării”

Reamintim că doctorița a fost găsită moartă în cabinetul ei din Brăila de către menajeră, alertată de soțul femeii, care a sunat-o și i-a spus că este îngrijorat deoarece soția lui nu a mai ajuns acasă după muncă. Potrivit anchetatorilor, Marina Gavril avea mai multe plăgi, două mai mari la gât și una la încheietura unei mâini, cel mai probabil pentru că s-a apărat.

Oamenii legii spun că este puțin probabil să fi fost vorba despre o tâlhărie, deoarece din cabinetul stomatologic al femeii nu ar fi lipsit nimic. De altfel, potrivit anchetei, femeii i-ar fi fost frică pentru viața ei înainte de a fi găsită moartă. Se pare ca ea ar fi încercat să își facă rost de o armă. Doctorița ar fi luat chiar și lecții în poligon, acolo unde a făcut cursuri port armă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel