El este Florin, unul dintre bărbații care au murit în explozia de la Călimăneşti. "Au rămas doi copii fără tată, o soție neajutorată și părinții distruși de durere" - Foto

Florin este unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti. 

Florin Bocu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea, este printre cei patru muncitori care au murit joi în explozia de la Călimănești. Acesta era născut în anul 1986 şi lucra la firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Tragedia i-a lăsat pe cei doi copii ai lui Florin Bocu orfani, iar pe soția acestuia văduvă. Reprezentanții Primăriei Dumitrești spun că noaptea de 20 spre 21 septembrie a zguduit localitatea.

"Noaptea de 20 spre 21 septembrie a zguduit Dumitreștiul. Explozia din miezul nopții, de la Călimănești, a secerat patru vieți nevinovate printre care se află și consăteanul nostru, Bocu Florin, în vârstă de 37 de ani, fiul lui Tudorel Bocu din satul Motnău. Au rămas doi copii fără tată, o soție neajutorată și părinții distruși de durere. Suntem alături de familia îndoliată și ne rugăm pentru sufletul celui plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l ierte!", se arată într-un mesaj postat pe Facebook de către Primăria Dumitrești.

VEZI ȘI: El este unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti. Marius abia făcuse nunta și urma să devină tată - Foto

"Ne plânge inima de durere la auzul unei asemenea vești"

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe, iar cei care l-au cunoscut pe bărbat se declară șocați de cele întâmplate.

"Ne plânge inima de durere la auzul unei asemenea vești. Nu am vrut să credem până când nu am primit confirmarea oficială. Păcat de tinerețea lui Florin Bocu! Păcat de cei doi copilași rămași fără tată, păcat de soția acestuia cu inima sfâșiată de durere și de cei doi părinți Nea Tudorel și Tanti Gina peste care astăzi s-a prăbușit cerul! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Adio dragă prieten și consătean de excepție!", a scris un bărbat.

"Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în grijă! Florin Bocu, vei rămâne în amintirea mea!!!", a scris altul.

"Dumnezeu să te ierte, Florin Bocu! Nu îmi vine să cred. Un om plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze. Multă putere familiei!", a scris un alt prieten al bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel