El este polițistul din Gorj care s-a ales cu un frate mai mic, după ce a salvat un băiat dispărut de acasă. "Îmbrățișarea unui copil lasă pentru totdeauna o urmă în suflet" - Foto / Video

Ionuț, polițistul din Gorj care care l-a salvat pe Robert, un copil care se rătăcise în orașul Novaci, s-a întors cu o surpriză pentru micuț.

Ionuț, agent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a povestit în urmă cu o săptămână ce a simțit atunci când a găsit un copil în vârstă de 7 ani care dispăruse de acasă. 

VEZI ȘI: Mărturia unui polițist care a participat la găsirea unui copil dispărut de acasă. "Am primit cea mai emoționantă recompensă"

Acum, polițistul s-a întors acasă la Robert, băiatul care se rătăcise în orașul Novaci, cu o surpriză pentru ziua lui de naștere. Copilul a împlinit 8 ani și avut parte de un tort delicios și o urare specială, iar agentul din cadrul IPJ Gorj s-a ales cu o îmbrățișare sinceră și călduroasă din partea micuțului. 

"Îmbrățișarea unui copil lasă pentru totdeauna o urmă în suflet"

Poliția Română scrie că "Ionuț, polițistul care a ajuns primul la băiețelul rătăcit pe marginea unui pârâu, are acum un prieten ca un frate mai mic".

"Ce emoții puternice, dragă copile!

"Am simțit cum ne tresare inima în piept de atâta bucurie! Am alergat la cumpărături cu gândul la el și abia așteptam să se facă dimineață, să îl surprindem. Dar ne-a surprins el pe noi, din nou! Cu bunătate, puritate și un zâmbet care ne-a atins sufletele".

Sunt gândurile și emoțiile polițiștilor din orașul Novaci. După ce l-au salvat pe Robert, băiețelul care se pierduse de familie, s-au întors la el cu o misiune specială. Astăzi, 8 este de fericire. La mulți ani! Când un prieten va fi întotdeauna un frate... ... va fi acolo pentru el în cele mai importante momente! ... îl va proteja și îl va lua mereu în brațe! ... va știi cum înlătură răul și care e binele lui! Ionuț, polițistul care a ajuns primul la băiețelul rătăcit pe marginea unui pârâu, are acum un prieten ca un frate mai mic. Împreună au și mai mulți prieteni, în Poliția orașului Novaci. Îmbrățișarea unui copil lasă pentru totdeauna o urmă în suflet", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române

Video-ul poate fi văzut AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel