El este șoferul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe Autostrada 1. Urma să se căsătorească - Foto

Șoferul care se afla la volanul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe Autostrada 1, urma să se căsătorească anul următor.

Cinci bărbați au murit, ieri, în tragicul accident produs pe autostrada A1, când o dubiță a fost strivită între două tiruri. Șa volanul dubiței se afla George, un tânăr în vârstă de 34 de ani care urma să se căsătorească la anul. Atât el, cât și cei patru colegi ai lui, toți angajați ai unei firme de construcții, se îndreptau din Bascov spre București, la muncă, scrie Antena3.ro.  Nu au mai ajuns însă.

Din păcate, șoferul unui tir, care spune că a fost orbit de soare și că nu a văzu autovehiculele din față, a izbit puternic o mașină care circula regulamentar pe autostradă, împingând-o pe banda de urgență. Ulterior, a lovit dubița și un alt tir care se afla în fața acesteia. Mașina în care se aflau cei cinci muncitori a fost strivită la propriu între cele două tiruri, iar muncitorii care se aflau în autovehicul nu au avut nicio șansă. 

VEZI ȘI: Momentul impactului de pe Autostrada 1. Cumplitul accident, surprins de o cameră de bord - Video

Un al șaselea coleg al muncitorilor, care trebuia să se afle în mașină cu ei, a fost sunat în ultima clipă de șef. I s-a spus să rămână în localitate, așa că a scăpat de moarte pentru că, din fericire, nu a mai urcat în dubiță.

"Aseară m-a sunat domnul director să nu mă duc, că am altă problemă aici... Și trebuia să fiu și eu în mașină" a declarat colegul acestora pentru Observator. 

"Drum lin spre Cer!"

Vestea tragediei a căzut ca un trăsnet peste localnicii din comuna argeșeană.

"Drum lin spre Cer! Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, George! / Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei îndurerate / Drum lin către îngeri , prieten drag! Mult prea devreme.... nu am cuvinte... Condoleanțe familiei și putere să treacă peste acest necaz! O să rămâi veșnic în amintirea noastră vesel și plin de viață! Dumnezeu să te ierte prieten drag!", scriu prietenii șoferului dubiței pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel