Ela Crăciun a căutat vindecarea în Bali: "Nu puteam rata ocazia. S-a desfășurat totul în natură"

Sursa foto: Facebook Ela Crăciun
Sursa foto: Facebook Ela Crăciun

Ela Crăciun a vorbit despre terapia de vindecare pe care a încercat-o în Bali.

"Eu sunt dintotdeauna deschisă la astfel de ritualuri. Bali este o locație incredibil de frumoasă, cu o energie aparte. Când spui Bali, spui clar și masaj, spui și spiritualitate, și implicit tehnici de vindecare, așa că nu puteam rata ocazia și am încercat pe pielea mea această terapie. Cel mai mult m-a bucurat că s-a desfășurat totul în natură și că întregul ritual a fost realizat de cineva chiar de pe insulă.

Scopul acestei terapii cu apă este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negative. Eu chiar și acasă am propriile mele ritualuri. Îmi place să mă încarc cu energie chiar și din lucruri aparent banale, care însă pentru mine sunt extrem de benefice. O cadă cu spumă, o lumânare și un bețișor parfumat, reușesc să îmi asigure mie un început de zi fabulos", a spus Ela Crăciun despre ritualul încercat în Bali, potrivit ciao.ro.

Vezi și:  Pericolul ascuns din Bali. Lora atrage atenția: "Atacă femeile pe scuter și le scot de pe carosabil. Le lasă inconștiente" 

Despre Bali

Bali este o insulă frumoasă și populară din Indonezia, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, cultur vibrantă și plajele idilice. Situată în Oceanul Indian, la est de insula Java și vest de insula Lombok, este parte a arhipelagului Sunda și face parte din provincia Bali din Indonezia.

Bali este cunoscută pentru cultura sa distinctivă și puternic influențată de hinduismul balinez, o formă unică a religiei hinduse care a fost adaptată și dezvoltată în mod distinct pe insulă. Templele și ceremoniile religioase sunt o parte importantă a vieții de zi cu zi a locuitorilor.

De asemenea, este o destinație turistică importantă, atragând cu peisajele sale pitorești, plaje cu nisip fin, activitățile de surfing, sporturile acvatice, terasele de orez și cultura sa bogată. Printre cele mai populare zone sunt Kuta, Seminyak, Ubud, Jimbaran, Nusa Dua. Insula are o varietate de plaje exotice și păduri tropicale luxuriante. Unele dintre cele mai cunoscute atracții includ Templul Uluwatu, Templul Tanah Lot, Pădurea Maimuțelor din Ubud și Rezervația de Elefanți.

Bucătăria balineză oferă o varietate de mâncăruri delicioase, inclusiv preparate cu influențe indoneziene, chinezești și indiene.

Bali are un climat tropical, cu două sezoane principale - sezonul uscat (aproximativ din mai până în septembrie) și sezonul ploios (aproximativ din octombrie până în aprilie). Cea mai bună perioadă pentru a vizita Bali este în timpul sezonului uscat, când temperaturile sunt mai moderate și șansele de ploaie sunt mai scăzute.

Limba oficială este indoneziana, dar majoritatea localnicilor din Bali vorbesc limba balineză. Și engleza este, de asemenea, foarte vorbită în zonele turistice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel