Elena Cristian, despre candidații la prezidențiale 2024: „Cine sunt adevărații lideri ai gafelor” (până acum)

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, analist DC Business, a fost prezentă în studioul România TV unde a vorbit despre candidații la alegerile prezidențiale. 

Elena Cristian a vorbit despre candidații din actuala rundă electorală a alegerilor prezidențiale și a afirmat că mulți dintre ei sunt foarte slab pregătiți. Ea a subliniat că, spre deosebire de Victor Ponta, care avea un discurs bine definit, actualii candidați fac numeroase gafe. 

„Elena Lasconi nu cred că este singurul candidat aflat în această situație (n.r. de a nu avea susținere din partea partidului) și mă gândeam acum că am trecut prin multe campanii electorale și, din păcate, mi se par cel mai puțin pregătiți candidații din această rundă de alegeri, toți candidații. Mi se par cel mai puțin pregătiți de până acum...

Cel puțin, la precedentele alegeri l-am avut pe Ponta. Ponta avea discurs, are discurs.", a spus Elena Cristian. 

Analistul DC Business a menționat că Nicolae Ciucă pare slab pregătit și cu susținere limitată din partea PNL, iar Marcel Ciolacu, deși nu este scutit de greșeli, reușește să se mențină în competiție. În opinia sa, Elena Lasconi și Mircea Geoană sunt cei mai afectați de gafele lor, subliniind că la fiecare apariție le scade popularitatea.

„Acum, îi vedem cu gafe după gafe. Și domnul Ciucă mi se pare foarte slab pregătit pentru campania electorală și foarte puțin susținut de propriul partid. La Congres a adunat puțin pentru cât de mare e PNL-ul și pentru cât se laudă cu procentul de la locale.

Nici domnul Ciolacu nu a fost ferit de gafe, dar ține pasul, cumva.

Dar liderii adevărați ai gafelor sunt Mircea Geoană și Elena Lasconi. Chiar discutam cu colegi de-ai mei, astăzi, care-mi spuneau: „Cu cât apare mai des, cu atât pierde mai multe procente. La fiecare apariție pierde mai multe procente.”, a spus Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel