Elena Cristian, imediat după explozia din Crevedia: Un coșmar. Sirenele au sunat non stop. A fost nevoie să moară oameni… Sper că primarul nu va fi bine mersi în continuare

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, analist DC Business, a spus cum au fost primele ore după explozia din Crevedia.

De asemenea, a reacționat și la declarațiile făcute de primarul din Crevedia care a zis: „Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de două-trei ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”.

Petre Florin este primar în Crevedia din 2016. În mijlocul unei comune cu aproape 7.000 de locuitori funcționa de o bombă cu ceas pe la care s-au perindat diverse organisme de control ale statului. 

„Primarul din Crevedia: stația funcționa ilegal… Așa… adică știa și nu a făcut nimic… A fost nevoie să moară oameni… sper că primarul nu va fi bine mersi în continuare”, a zis Elena Cristian imediat după explozia din Crevedia.

„Crevedia. Ultimele trei ore. Un coșmar. Sirenele au sunat non stop. Greu de spus acum (doar dacă nu ești cârcotaș) dacă autoritățile și-au făcut treaba sau nu. Un lucru e clar: primarul comunei știa că acel depozit este ilegal… va urma… sperăm”, a mai scris analista DC Business pe Facebook.

Redactorii DC News i-au sunat pe edilul din Crevedia după explozie pentru a-l întreba de ce nu a făcut nimic dacă știa de problemă, dar a dat mesaj cu: „nu pot vorbi acum”.

VEZI ȘI: Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa - https://www.dcnews.ro/doldurea-primarul-din-caracal-fiul-meu-nu-era-asociat-cu-borcea-la-firma-de-gpl-imi-voi-sprijini-baiatul-sa-nu-mai-spuna-lumea-de-beizadele-pentru-ca-nu-este-asa_927812.html#google_vignette

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul privind explozia care a avut loc sâmbătă în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.


„În cauză se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru ( art. 255 alin 1 şi 2 din Codul Penal). A fost începută cercetarea la faţa locului, aceasta fiind coordonată de către procurorul de caz din cadrul PÎCCJ. Au fost cooptaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPR, specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul IGPR, experţi de la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justiţiei, specialişti de la INSEMEX Petroşani, inspectori de inspecţia muncii, ofiţeri din cadrul IPJ Dâmboviţa", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel