Ce ne așteaptă în 2024. Elena Cristian, previziune economică

Sursa foto: Facebook Elena Cristian
Sursa foto: Facebook Elena Cristian

Elena Cristian a vorbit despre anul electoral care urmează.

Există un clip viral pe internet cu un bărbat care proteastează în fața Guvernului cu lacrimi în ochi și urlă că se simte furat de aceste taxe și impozite. Omul a declarat că deține o frizerie, plătește 3 cărți de muncă, iar iubita lui cu 2 facultăți și un doctorat are un salariu de 2.200 de lei și lucrează ca profesoară. Clipul a fost viralizat din prima oră, iar mii de oameni i-au dat dreptate!

Elena Cristian, analist DCBusiness, a comentat situația și a explicat ce ne așteaptă în anul 2024, fiind un an electoral.

"Foarte mulți români sunt în aceeași situație grea. Omul care protesta în fața Guvernului a depistat foarte bine ceea ce urmează în perioada următoare, ceea ce s-a întâmplat prin "pachetul fiscal minune" și ce mă îngrijorează, pentru că vor veni zile și luni foarte grele, este campania electorală.

Anul 2024 este an electoral, vor începe să ia decizii nefundamentate, cum a fost și cea cu cash-ul, total nefundamentată, și au revenit gândindu-se că fură ochii poporului în acest moment, nu au niciun fel de studii de impact în ceea ce fac și nu analizează cum este afectată economia reală și cum sunt afectați românii.

Dincolo de context, de tot ce se întâmplă, de situația internă și internațională, noi mai avem această mare problemă a anului electoral, cu 4 rânduri de alegeri unde se va face o risipă fără noimă și doar așa pentru a mai aduce un vot, iar la finalul anului viitor va fi o situație extrem de grea, cred că va trebui tăiat în carne vie mult mai mult decât se întâmplă în momentul actual pentru că vin alegerile", a spus Elena Cristian pentru România TV.

Nici Prof. Mircea Coșea nu a fost prea optimist în ceea ce privește economia României în următoarele luni.

"Va fi o situație grea, poate cea mai grea din ultimii ani, pentru că aceste măsuri care s-au luat pentru rectificarea bugetului nu vor echilibra bugetul, n-au cum, dar toate au efecte negative. De fel, banii adunați cu forța distruge potențialul economic al României care și așa suferă pe o structură care nu mai face față tendinței actuale", a spus Mircea Coșea, la RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel