Elena Lasconi, așa cum nu ai mai văzut-o. Ce melodie le-a cântat muscelenilor, la Zilele Câmpulungului / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Elena Lasconi le-a cântat muscelenilor, la Zilele Municipiului Câmpulung.

Elena Lasconi a fost desemnată candidatul Uniunii Salvați România la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. Ea este primarul orașului Câmpulung și în urma demisiei lui Cătălin Drulă de la conducerea USR, după rezultatul modest de la alegerile europarlamentare, a fost votată președinte al acestei formațiuni politice. 

Săptămâna trecută au avut loc Zilele Municipiului Câmpulung, iar Elena Lasconi s-a remarcat în fața muscelenilor atunci când a urcat pe scenă, a cântat și le-a făcut dedicații acestora.

Primărița a cântat, alături de formația DeLaFUN, melodia „Frumoasă vecina noastră“ a lui Tiberiu Ceia, potrivit Ziarul din Muscel.

Astfel, pe lângă talentul oratoric pe care cu siguranță și l-a dezvoltat în cariera mass-media, Elena Lasconi și-a pus în valoare și vocea care, după cum se vede în clipul de mai jos, nu sună deloc rău. Primărița a primit ropote de aplauze din partea locuitorilor Municipiului Câmpulung.

@guvernatorul #ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro ♬ sunet original - GUVERNATORUL

Elena Lasconi este o personalitate remarcabilă a peisajului mediatic și politic din România. Cariera sa de jurnalistă și prezentatoare TV a fost marcată de numeroase realizări, în special prin activitatea sa la Pro TV, unde a câștigat respectul și admirația publicului datorită profesionalismului și integrității sale. Lasconi a fost implicată în realizarea de reportaje și emisiuni care au abordat subiecte sociale sensibile, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare asupra unor probleme importante din societatea românească.

În 2020, Elena Lasconi a făcut tranziția către politică, candidând și câștigând funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, din partea USR-PLUS. Această schimbare semnificativă în cariera sa a fost motivată de dorința de a aduce o schimbare reală în comunitatea sa, folosindu-și experiența și notorietatea pentru a implementa proiecte menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor. În calitate de primar, Lasconi s-a concentrat pe modernizarea infrastructurii, dezvoltarea turismului și sprijinirea inițiativelor locale, reușind să câștige încrederea cetățenilor prin transparență și implicare activă.

În 2024, Elena Lasconi a fost reconfirmată în funcție cu un procent de aproape 70%. La scurt timp, ea a fost votată și în funcția de președinte al Uniunii Salvați România și desemnată candidat la alegerile prezidențiale din partea USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel