Elena Lasconi, despre dosarele care i s-ar pregăti: "Sunt foarte liniştită. Nu am făcut nimic, doar muncesc în fiecare zi"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Lasconi a vorbit despre dosarele penale care i s-ar putea pregăti.

Întrebată despre dosarele penale care i s-ar pregăti, după cum spunea chiar ea într-un interviu, Elena Lasconi a precizat:

"Nu este vorba doar de alegerile de anul acesta. De când am preluat mandatul, am la plângeri penale pentru tot felul de chestii inventate, procese pe rol, dar până acum totul este în regulă. S-a dat neînceperea urmăririi penale. Oricum, eu sunt foarte liniştită, pentru că ştiu că nu am făcut nimic. Nu fac altceva decât să muncesc în fiecare zi.

Vă dați seama că sunt foarte mulţi oameni care nu au ștampila unui anumit partid pe frunte, dar care primesc banii de la vechea clasa politică - am informaţii, dar nu are niciun sens să deschid "cutia Pandorei" - pentru a reuşi să se susţină, să meargă să facă procesele astea, pentru că sunt costisitoare. Procesele înseamnă avocaţi. Plângerile penale, la fel, trebuie să ai avocaţi care să ştie cum să le facă.

Am avut, de exemplu, un dosar penal - am avut o plângere la DNA la Piteşti pentru o chestiune care a fost verificată de Curtea de Conturi. Au dat neînceperea urmării penale, după care acelaşi dosar a fost trimis la DNA Bucureşti care a zis neînceperea urmăririi penale. Apoi, a dat în judecată DNA-ul şi m-a chemat parte. Am câştigat şi nu s-a oprit. Sunt multe chestiuni de genul acesta. Trebuie să ai nervii tari, dacă vrei să faci administrație şi politică, şi să mergi înainte. Nu mă impresionează şi nu mă intimidează lucrurile acestea", a spus Elena Lasconi, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel