Elena Lasconi îi cere lui Nicolae Ciucă să susţină proiectul USR

Elena Lasconi / Sursa foto: Agerpres
Elena Lasconi / Sursa foto: Agerpres

Elena Lasconi, noul preşedinte USR, face apel la preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, să susţină proiectul partidului său şi să se gândească bine la ce se întâmplă acum în România. 

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade, am auzit de la multă lume. Încă nu am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac, pentru că sunt omul dialogului. Aş vrea să se gândească bine şi să cântărească bine ceea ce se întâmplă în acest moment în ţară. Şi dacă ne dorim cu toţii ca PSD să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susţină proiectul USR. Din păcate, nu prea îl mai dezlipeşte poporul de domnul Ciolacu. Atât doresc să-i spun", a transmis Lasconi.

Preşedintele USR consideră că binele României trebuie pus mai presus de orgolii.

"E un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgoliile şi să vedem care este binele României. Din punctul meu de vedere, dacă ne am uni cu toţii, am câştiga cu siguranţă. Dacă nu doresc să se unească cu noi, noi tot vom câştiga. Pentru că vom fi pe fiecare stradă din România, alături de români, le vom transmite ideile noastre, gândurile noastre şi le vom da din sufletul nostru, din emoţia noastră", a spus Elena Lasconi, conform Agerpres.

Lasconi merge la consultările anunţate de Marcel Ciolacu 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat consultări cu liderii partidelor din România cu privire la data alegerilor prezidenţiale, iar Elena Lasconi, care va candida din partea USR, a anunţat că va fi prezentă. 


"Aşa cum am spus, sunt omul dialogului şi voi merge. Nu sunt negocieri. Probabil că domnul prim-ministru o să ne spună că cea mai bună variantă este ca prezidenţialele să aibă loc în septembrie. Cutia Pandorei s-a deschis atunci când au făcut 'comasatele'. Nimeni nu a întrebat pe nimeni, au fost doar ei cu ei, adică PSD şi PNL. (...) Este o mimare a discuţiilor şi a consultărilor. Eu cred că ar trebui să respectăm legislaţia, adică să fie alegeri la termen, dar nu am niciun fel de problemă să intru în luptă şi mâine. (...) Atunci când au făcut 'comasatele', PSD şi PNL au decis că jocul de fotbal se încheie în minutul 60 şi nu în minutul 90 cum ar fi trebuit şi, cu toate acestea, am câştigat cu 70%. Comasările, când să fie data, sunt pentru politicieni care se gândesc ce îi avantajează şi ce nu îi avantajează. Aici aveţi o femeie care luptă pentru România. Pe mine nu mă interesează în ce dată se întâmplă, pe mine mă interesează să mergem înainte şi să câştigăm", a punctat Lasconi.

Referindu-se la existenţa unei echipe de negociere a USR cu PNL, Lasconi a spus: " Da, avem o echipă superbă. (...) Cu siguranţă, dar vom discuta. Cred că prima întâlnire va fi doar tete-a-tete, adică eu cu domnul general Ciucă şi o să vorbesc, sunt un om al dialogului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel