Elena Lasconi l-a numit „golan” pe George Simion. Acum s-a răzgândit și spune că regretă că l-a jignit

Elena Lasconi l-a numit „golan” pe George Simion. Acum s-a răzgândit și spune că regretă că l-a jignit.

În noiembrie 2023, pusă să aleagă între George Simion și Diana Șoșoacă, Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a avut o replică dură la adresa celor doi. Ea a spus că îi este greu să aleagă între un „golan” și o „isterică”.

Între timp, după ce Elena Lasconi a fost scoasă de pe lista europarlamentarelor USR doar pentru că a votat „DA” la Referendumul pentru familie, George Simion a zis că partidul lui Cătălin Drulă este la un pas de a o arde pe rug.

Acum, Elena Lasconi a zis că regretă că l-a numit „golan” pe liderul AUR.

„Regret că am spus că este golan pentru că nu trebuie să jignești, dar nu știu de ce mi-a venit să spun chestia asta. Asta înseamnă să fii politician și să mergi antrenat cu niște predicate anume pe care trebuie să le torni repede la moderator. Așa se întâmplă de foarte multe ori. Când ai antrenamentul de a te bate cu jandarmii în galeriile de fotbal, pare să fii golan. Mi se pare că atitudinea este una deplasată. Dar poate se cizelează. Poate învață ceva din politică pentru că ok... a prins valul de extremism, dar AUR este pe locul trei. Să vedem însă ce performează”, a zis Elena Lasconi.

Întrebată dacă AUR i-a făcut vreo propunere, a zis că: „Da, mi-au făcut o propunere în următoarea zi. Nu am vrut să vorbesc cu ei. Au venit trei persoane de la AUR. Dar nu mă interesează. Eu cred în valorile USR. N-am intrat în politică să mă joc. Am citit foarte bine statutul, am văzut valorile și aici am simțit că vibrez”.

Primarul USR din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Acest lucru a făcut ca USR să o retragă de pe lista europarlamentarelor pentru 2024.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

CITEȘTE ȘI: Elena Lasconi, derapaj grav, după ce a aflat că fiica ei e membră LGBTQ+. Spune că nu dorește nici măcar membrilor PNL să li se întâmple „așa ceva cu ai lor copii” - https://www.dcnews.ro/elena-lasconi-derapaj-dupa-ce-a-aflat-ca-fiica-ei-e-membra-lgbtq-spune-ca-nu-doreste-nici-macar-membrilor-pnl-sa-li-se-intample-asa-ceva-cu-ai-lor-copii_946052.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel