Elena Lasconi, linșată public de partid, politicieni și de propria fiică. Bogdan Chirieac: E o nebunie!

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, a dinamitat scena publică și politică, când a declarat că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradițională. 

USR intră în ședință și o retrage din cursa pentru alegerile europarlamentare. Elena Lasconi le deschide lista, la acest moment. 

Citește mai mult aici: Elena Lasconi, mesaj de ultimă oră: Acestea fiind zise, eu nu mă agăț de funcții și liste

Fiica Elenei Lasconi, Oana, își face praf mama, într-un video devastator: Discriminare jegoasă. Nu pot să descriu durerea pe care o simt/ Reacții: Cui folosește, copilule? La ce bun?

Ședință de urgență în USR, în această seară. Cătălin Drulă i-a cerut retragerea Elenei Lasconi

Și-a tras Lasconi un glonț în picior? Declarații care au aprins scena publică și pe... Armand! ”Nu există așa ceva”/ ”Eroina #rezist a devenit dușman de clasă”

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest subiect, la Antena 3, unde a spus: ”Nu suntem de acord, mulți dintre noi, cu ce a spus doamna Lasconi. Este absolut necesar, în România, să se legalizeze parteneriatul civil. Mai departe, ce decide biserica, dacă vrea să-i căsătorească sau nu, e o altă poveste. Însă, în același timp, să te urci cu picioarele pe o doamnă care nu a făcut altceva decât să-și expună un punct de vedere, să-i faci proces de intenție, să o scoți de pe lista de europarlamentare, asta e... o nebunie! Să ajungă Clotilde Armand, etalonul primarului ”așa nu”, cea care a transformat Sectorul 1 al Capitalei într-o groapă de gunoi, să-i dea lecții doamnei Lasconi este aberant! Deci doamna Lasconi și-a expus un punct de vedere. Înseamnă că nu mai ai dreptul la opinie în această țară? Nu este suficient că avem o justiție nefuncțională? Acum, iată, și-n partidele politice, dacă-ți expui un punct de vedere-  care nu este extremist... pentru că dânsa ce a spus? ”Eu sunt cu familia tradițională”. Nu suntem de acord cu dânsa unii dintre noi, alții sunt de acord, dar nu este motiv ca să o dai afară de pe lista de la alegerile europarlamentare”. 

2. Inquam Pho... (bogdan-chirieac-photos_octav_ganea_87915800.jpg)

”În locul doamnei Lasconi, aș încerca să mă regăsesc într-un alt partid politic” spune Bogdan Chirieac, adăugând: ”Să rămâi în USR, când colegii tăi te-au aruncat la coș, nu mi se pare deloc o idee bună. Nu a greșit cu nimic, și-a expus un punct de vedere”. Analistul politic a lămurit că opinia sa vine în contextul în care susține parteneriatul civil, în afara familiei tradiționale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel