Elena Lasconi, retrasă de la europarlamentare, candidează la prezidențiale? ”Nu știu unde ne va duce viața, dar cu siguranță provocările sunt fascinante”

 Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Ar putea fi Elena Lasconi candidată la prezidențiale.

”E o binecuvântare că suntem diferiți. Poate că pe Facebook avem vieți perfecte: cel mai bun soț, cea mai bună soție, copilul perfect, cea mai bună mâncare, vacanța de vis... Asta se poate numi deseori ipocrizie pentru cei care o promovează și depresie pentru cei care nu pot atinge "standardul". Cred că cea mai sănătoasă abordare este să ne vedem așa cum suntem. Și suntem bine așa imperfecți. Nu știu unde ne va duce viața, dar cu siguranță provocările sunt fascinante. Trăim în cea mai prosperă perioadă din istoria omenirii și totuși, mulți se declară nefericiți. Oare de ce? Nu-i mai lăsați pe alții să vă spună cine sunteți. Fiți voi! Pentru mine așa se traduce fericirea. La mulți ani!” a scris Elena Lasconi, pe Facebook. 

Într-un interviu pentru Antena 3, primarul din Câmpulung a declarat că speră să inspire ”mai multe femei să intre în politică, pentru că nimeni nu știe mai bine decât o femeie să țină o familie unită”. 

Totodată, ea nu exclude o candidatură la prezidențiale: ”Eu nu m-am gândit nici o secundă la chestia asta. Oricum mi se pare că este o pălărie prea mare, dar eu am intrat ca să fac bine pentru țară și dacă aș știi că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice, inclusiv aș candida la prezidențiale”. 

Elena Lasconi a fost retrasă de USR de pe lista pentru alegerile europarlamentare, pe care o deschidea, după ce fiica sa a făcut mai multe declarații publice în urma afirmației mamei sale că susține familia tradițională și a votat pentru asta. Fiica sa, din comunitatea LGBTQ+, a avut o reacție publică. Când scandalul a degenerat, USR a intrat în ședință de urgență și i-a retras încrederea Elenei Lasconi. Ulterior, fiica sa și-a prezentat regretele față de mesajul său inițial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel