Elena Udrea, declarații de la Curtea de Apel: Oamenii care nu cred în Dumnezeu, de ce s-ar speria de blesteme? - 5 martie

foto digi24
foto digi24

Elena Udrea face declarații de presă de la Curtea de Apel. DNA cere ca Elena Udrea să nu părăsească țara, invocând inclusiv blestemul acesteia către judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani de închisoare. 

”Eu m-am întors de bună voie din Costa Rica și nu cred că se pune problema ca, în acest moment, să fie vreun risc ca eu să plec undeva câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România” a spus Elena Udrea, la Curtea de Apel București. 

Procurorii DNA cer instanței să-i interzică Elenei Udrea să plece din România după condamnarea la 8 ani de închisoare pentru instigare la luare de mită și spălare de bani. Procurorii justifică prin faptul că Elena Udrea are antecedente.

Elena Udrea își justifică criticile la adresa judecătoarei prin declarațiile președintelui Klaus Iohannis cu referire la dosarul 10 august

Elena Udrea spune că însuși președintele României critică un judecător, asta după ce i s-a reproșat că a criticat judecătoarea care a condamnat-o: ”Am auzit ieri pe președintele României criticând un judecător. Eu cine mai sunt după 7 ani de când nu mai am nicio funcție publică, 10 ani de când nu mai sunt ministru, 5 ani de când nu mai sunt deputat? Să-ți fie atât de frică de Elena Udrea încât să mergi cu toată forța statului împotriva mea, nu știu, mă gândesc că or fi niște...”. 

Cu privire la blestemul la adresa judecătoarei, ea a răspuns: ”Suntem la justiție, nu la biserică. La momentul acela, tatăl uneia dintre fetițe omorâtă de către șoferița beată a blestemat la televizor judecătoarea care a eliberat-o. Adică oamenii au și astfel de sentimente, mai ales când e vorba de un copil. Evident, sunt emoțiile cuiva care cred în Dumnezeu. Până la urmă, oamenii care nu cred în Dumnezeu, de ce s-ar speria de blesteme?”. 

”Eu cred că nicio instanță nu poate să mențină soluția de la fond. E dreptul meu să contest cu apel decizia și asta voi face” a mai spus Elena Udrea. 

Cu ce o încurcă pe Elena Udrea controlul judiciar cerut de DNA

Întrebată dacă ar încurca-o controlul judiciar, ea a răspuns: ”Depinde cu privire la ce. Totuși, sunt un om liber, am un copil, vreau să pot să-mi cresc copilul în libertate, vreau să pot să mă bucur de copilul meu. Condamnarea nu a fost doar asupra mea, ci și asupra copilului de doi ani, care, până la urmă, de ce ar suferi o așa mare nedreptate? Acum nu mai sunt singură, ca acum 5 ani, când mă puteam lupta ca un haiduc.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel