Elena Udrea face portretul robot al liderului PDL pe blogul personal

udrea
udrea

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, îşi întreabă cititorii blogului cum văd reforma în PDL, cum ar trebui să arate conducerea partidului după congres, care este portretul-robot al preşedintelui şi care este mesajul nou cu care ar trebui să vină PDL.

Ea promite că răspunsurile primite le va transmite în discursul pe care îl va susţine la Consiliul Naţional de Coordonare de sâmbătă. Elena Udrea spune, în ultima postare pe blog, intitulată "Ce trebuie să facă PDL ca să fie din nou primul partid în încrederea românilor?", că "terapia-şoc" aplicată pentru a accelera reforma a făcut ca încrederea în PDL, ca principal partid de guvernământ, să scadă considerabil în ultimul an. "Am fost întotdeauna de părere că adevărurile unui politician trebuie să vină din viaţa oamenilor obişnuiţi. Pentru că ei ştiu cel mai bine care le sunt problemele şi, de multe ori, chiar care sunt soluţiile", a explicat Udrea.

Prin urmare, ea îi întreabă pe cititorii blogului său care sunt problemele cele mai mari pe care le are PDL, care sunt soluţiile, cum văd ei reforma în PDL, cum ar trebui să arate conducerea partidului după Convenţia Naţională, care este portretul-robot al preşedintelui PDL şi are este mesajul nou cu care ar trebui să vină PDL.

"Promit că răspunsurile pe care mi le veţi da pe parcursul săptămânii pe blog le voi transmite mai departe în discursul meu de la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL de sâmbătă, 5 martie", a încheiat liderul democrat-liberalilor bucureşteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel