Elena Udrea, în LACRIMI. Dezvăluire ȘOCANTĂ din închisoare: "A fost UCIGĂTOR"

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit despre traumele din închisoare, în emisiunea lui Denise Rifai. Unde a fost mai greu, România sau Costa Rica?

"Eram în mijlocul unei bătălii, știam cu cine mă lupt, știam cine sunt adversarii, știam de ce se întâmplă lucrul acesta și eram acolo într-o etapă cu lupta cu sistemul. Nu eram traumatizată, pentru că ce mi s-a întâmplat mie era o miză. Mie mi-e foarte frică de insecte. Faptul că era plin de gândaci era mai traumatizant decât faptul că nu aveam ușă la toaletă.

Mai traumatizant a fost că am fost arestată odată cu Alin Cocoș, cu Dorin Cocoș și că ne-am serbat 18 ani de relație în arestul central. Cred că au fost diabolici. Cât de rău să fii să te gândești la așa ceva? Eram toți trei și Dorin mi-a trimis printr-o doamnă gardian, o felie de cozonac", a povestit Elena Udrea. 

Unde a fost mai greu, România sau Costa Rica?

"Categoric în Costa Rica, pentru că lăsam acasă un copil de zece zile. Plecasem fără să știu când mă întorc. Lăsasem un copil care nu știa să mănânce lapte praf, rămăsese cu bunica. Bunica nu mai văzuse un copil mic cu 44 de ani în urmă, când mă născusem eu. I-am lăsat pe stradă și am plecat neștiind când mă întorc! Cel mai greu a fost că aveam acasă un copil de 10 zile, peste restul am trecut ușor. A fost ucigător", a declarat Elena Udrea, în direct la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel