Elena Udrea, singurul candidat la preşedinţia PDL Bucureşti

Elena Udrea este singurul candidat oficial pentru funcţia de preşedinte Organizaţiei de Bucureşti a Partidului Democrat Liberal, la alegerile care vor avea loc duminică.

Deputaţii Sorina Plăcintă şi Costică Canacheu candidează pentru cele două posturi de prim-vicepreşedinţi ai filialei, iar deputaţii Vasile Gherasim şi Dănuţ Liga, alături de fostul secretar de stat Irinel Hristu vizează funcţia de secretar al organizaţiei democrat liberale de Bucureşti.

Elena Udrea asigură, în prezent, interimatul la preşedinţia organizaţiei. Alegerile din filiala bucureşteană a PDL vor avea loc duminică

Udrea a fost desemnată direct de preşedintele PD-L Emil Boc să conducă interimar această organizaţie cu destule probleme pentru democrat-liberali, organizaţie care a scăzut foarte mult în preferinţele electoratului. Pe de altă partem Capitala este filiala cu cel mai mare număr de membri din ţară şi care va da printre cei mai multi delegaţi la congresul de anul viitor la care va fi aleasă noua conducere a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel