ELENA UDREA: SORINA MATEI a avut sau are salariul plătit de NICOLAE DUMITRU (NIRO) la B1 TV

Elena Udrea a afirmat, într-un interviu acordat pentru luju.ro, că jurnalistei Sorina Matei "i s-a plătit salariul sau i se plătește de către Nicolae Dumitru (NIRO)", la cererea lui actualului director interimar al SRI, Florian Coldea.

Vezi și: Udrea, dezvăluiri explozive despre Kovesi, Coldea și un judecător ICCJ

 

Elena Udrea a vorbit anterior acordării interviului despre jurnaliști care au luat bani de la persoane acuzate în prezent de încălcarea legii. Întrebată la cine face referire și de la cine au luat aceștia bani, Elena Udrea a răspuns:

"Sunt oameni care au fost plătiți din banii unor acuzați, cum ar fi – am mai dat acest exemplu – cum ar fi faptul că doamnei Sorina Matei i s-a plătit salariul sau i se plătește de către domnul Nicolae Dumitru, spre exemplu. Și asta la cererea domnului Coldea. Am dat acest exemplu".

"Deci domnul Coldea îi cere lui Nicolae să o plătească pe Sorina Matei ...", a intervenit reporterul.

"Atunci când dânsa a fost angajată la B1. Problema este ca sunt oameni care nu au caracter și care, deși știu că au fost plătiți de multe ori din banii unor acuzați în dosare penale, cu toate acestea, expun teorii deontologice și moraliste la televizor. În mod ipocrit", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel