Elena Udrea: Traian Băsescu nu se mai întoarce în PDL

Traian Băsescu nu va reveni în PDL după ce își va duce mandatul prezidențial la bun sfârșit și că partidul trebuie să se descurce singur în epoca post-Băsescu, a declarat Elena Udrea, marți seara, la B1 TV.  Udrea a declarat că nu a fost încurajată de Traian Băsescu pentru a candida la președinția PDL.

”Adevărul este că PDL a atins apogeul lui în perioada Traian Băsescu. Este o realitate pe care nu o putem contesta. A ajuns la maximum pe care-l putea atinge un partid sub influența președintelui și într-un parteneriat cu președintele. Numai că din acest moment, Traian Băsescu mai are cel mult o legătură sentimentală cu PDL. Băsescu nu mai are un proiect politic cu PDL. Își va termina mandatul într-un an și jumătate, nu se va întoarce la PDL, a spus-o chiar dânsul. Iar PDL trebuie să-și găsească, în acest moment, propriul drum, trebuie să stea pe propriile picioare”, a explicat Udrea.

 Aceasta a declarat că o eventuală candidatură a sa la șefia PDL s-a discutat în zilele înainte de Revelion, petrecute alături de președinte și de Gheorghe Falcă, la munte.

 Întrebată dacă a fost încurajată de președinte să candideze la șefia partidului, Elena Udrea a răspuns ”categoric nu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel