Elias Charalambous, declaraţii înainte de derby-ul FCSB-Rapid. Elevii săi vin după umilinţa de la Glasgow

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt pregătiţi să dea totul pe teren pentru a câştiga derby-ul cu FC Rapid, programat, duminică, în etapa a 14-a a Superligii.


"Urmează un nou meci, o întâlnim pe Rapid. Aceste meciuri sunt întotdeauna frumoase în special pentru suporteri. Noi vom merge cu gândul de a câştiga. Jucătorii sunt pregătiţi să dea totul pentru a câştiga cele trei puncte de care avem mare nevoie. Sper să îi facem fericiţi pe suporterii noştri la final. Campionatul a început de ceva timp, cunoaştem toţi adversarii, la fel şi pe Rapid. O să discutăm mâine câteva lucruri tactice şi sigur vom fi pregătiţi la ora jocului", a menţionat el.

"După înfrângerea cu Rangers (n.r. - scor 4-0, în Europa League) vrem să ne revenim cât mai repede posibil şi ne bucurăm că avem şansa acestui meci la câteva zile distanţă. Noi nu trebuie să uităm ce am făcut în campionat până acum. Ştiu că întrebările sunt mereu în sensul negativ, dar putem să privim lucrurile în sensul pozitiv. Şi anume că în campionat traversăm o perioadă bună, cu rezultate pozitive. Acest meci care vine la câteva zile e cea mai bună şansă de a ne reveni", a adăugat Charalambous.

Tehnicianul cipriot a menţionat că statistica meciurilor directe din ultimii ani, favorabilă formaţiei FC Rapid, nu este importantă pentru că partidele nu sunt toate la fel.

"Statistica este doar statistică, mâine este un alt meci cu Rapid. Sigur că noi ne dorim să câştigăm mereu. Noi pregătim meciurile la fel, indiferent de adversar. În acelaşi timp ştim că este un meci foarte important pentru fani şi este un motiv în plus pentru noi de a-l câştiga. Derby-urile sunt meciuri uşoare pentru antrenori, nu trebuie să spui multe jucătorilor pentru că ei sunt motivaţi la maximum. Bîrligea este suspendat, însă avem destule soluţii. Băieţii cu probleme sunt refăcuţi, mă refer acum în primul rând la Tănase. Însă vom vedea mâine cine va juca. Şut a revenit la echipă, s-a şi antrenat cu noi. Ştim că a trecut printr-un moment dificil (n.r. - decesul tatălui său), suntem alături de el şi ne dorim să câştigăm partida de mâine şi pentru el", a precizat Elias Charalambous.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte formaţia FC Rapid, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Superligii, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel