Elias Charalambous, după victoria FCSB: Nu este un miracol. Atitudinea și efortul jucătorilor au făcut diferența

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a vorbit despre despre lucrurile care au făcut diferența în meciul câștigat, în deplasare, cu PAOK Salonic.

Citește și: Fotbal, Europa League: FCSB, Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht, punctaj maxim după două etape

Elias Charalambous, antrenorul formației FCSB, a declarat că atitudinea și efortul jucătorilor săi a făcut diferența în meciul cu PAOK Salonic, câștigat cu 1-0 în deplasare, în etapa secundă a Europa League.

”Nu este un miracol această victorie, este vorba despre atitudine și despre efortul depus de jucători, aceste lucruri au făcut diferența. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au făcut un joc foarte bun și au depus un efort fantastic. știam de dinainte că vom avea un meci greu aici, dar foamea de rezultat, disciplina, determinarea arătate au făcut diferența astăzi și am reușit să câștigăm.

Meciul a fost cu atât mai greu și victoria cu atât mai valoroasă cu cât ne-am confruntat cu accidentări, cu eliminări. Pentru noi este cel mai bun mod de a începe competiția, cu două victorii, însă acum trebuie să ne concentrăm și pe campionat”, a spus tehnicianul la postul Prima Sport.

În ceea ce privește eliminarea lui Darius Olaru, după ce a primit cartonașul roșu în minutul 55, întrebat dacă este supărat acesta, Elias Charalambous a răspuns: ”Este un meci de fotbal, se întâmplă lucruri de acest gen. Arbitrul a luat decizii bune în general astăzi, nu am ce să spun”.

Lucescu (PAOK): Presiunea pe jucători crește și de aici apar ratările

De partea cealaltă, Răzvan Lucescu, antrenorul PAOK, a declarat că și echipa sa are partea sa de vină și că indiferent de efortul făcut să nu câștige.

”Avem și noi partea noastră de vină. Nu vreau să intru în prea multe discuții și analize. Pe de altă parte, din experiența mea, sunt astfel de perioade, în care orice ai face nu reușești să câștigi, și invers, la cea mai mică greșeală pe care o faci, primești gol. Așa s-a întâmplat și duminică, și meciul de astăzi a fost asemănător. Un gol marcat în prima repriză de către noi ar fi însemnat cu totul și cu totul altceva. Probabil că în momentul de față jucăm cu prea mare dorință de a reuși, pentru că nu am fost capabili să marcăm, așa cum s-a întâmplat în toate aceste meciuri, presiunea pe jucători crește și de aici apar ratările. Nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să luptăm”, a declarat Lucescu la DigiSport.

Două victorii din două meciuri pentru FCSB

Aceasta este cea de-a doua victorie consecutivă în competiție pentru FCSB, după 4-1 cu letonii de la RFS, săptămâna trecută, la București.

Campioana României le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe Glasgow Rangers (24 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) și Manchester United (30 ianuarie, acasă).

PAOK a pierdut și primul meci din competiție, 1-3 cu Galatasaray, la Istanbul. conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel