Elon Musk va demisiona din funcţia de CEO al Twitter

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Elon Musk a anunţat marţi că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsit un înlocuitor.

Elon Musk, proprietarul Twitter, a lansat un sondaj, pe platformă, întrebând dacă să rămână sau nu în fruntea twitter. Pe lângă acest sondaj, Musk a mai declarat că toate măsurile majore luate de-acum încolo și care privesc platforma socială Twitter vor fi supuse votului public”, relatează Agerpres.

”Problema nu este de găsit un lider, ci de găsit un lider care va menține Twitter în viață” - a spus Musk. El a argumentat că nimeni nu-și dorește o astfel de misiune, că nu există un succesor. În urma sondajului, 57.5% dintre participanți au fost de părere că Musk ar trebui să plece de la conducerea rețelei, ceea ce conform propriilor sale promisiuni ar trebui să se și întâmple.

Marți, Elon Musk a revenit și a declarat că imediat ce va găsi un înlocuitor ”suficient de nebun pentru a accepta postul”, acesta va demisiona.

"Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele care se ocupă de software şi de servere", a scris Musk pe Twitter.

Miliardarul s-a bazat sondaje și în trecut. Astefel de sondaje au fost realizate pentru a susţine decizii controversate precum reactivarea contului fostului preşedinte american Donald Trump, precum şi a conturilor altor utilizatori care fuseseră suspendate.

Musk, al doilea cel mai bogat om din lume, a preluat controlul asupra Twitter în octombrie, în cadrul unei tranzacţii de 44 de miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel