Elon Musk, replică ȘOCANTĂ în direct: "Toată lumea moare!" COVID, "situație FĂRĂ câștig"

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă a oferit replici dure despre pandemia de COVID-19, în direct. 

Elon Musk, al treilea cel mai bogat om de pe planetă, a oferit mai multe declarații controversate despre pandemia de COVID-19 care lovește întreaga planetă.

Acesta s-a declarat încă de la începutul pandemiei un critic al blocării forțate din cauza coronavirusului, iar în ultimul interviu a spus că nici nu se gândește ca el sau familia lui să fie vaccinată împotriva COVID-19, dar și că familia lui nu e în pericol.

"Aceasta este o situație fără câștig. Mi-a diminuat credința în umanitate din cauza iraționalității oamenilor în general. Nu mă voi vaccina. Nu sunt expus riscului, nici copiii mei nu sunt", a spus Elon Musk, într-un interviu pentru New York Times, citat de Daily Star.

Kara Swisher, gazda podcastului, a spus că un număr și mai mare de decese ar putea rezulta din lipsa de responsabilitate a oamenilor, însă Musk a oferit un răspuns surprinzator: "Toată lumea moare!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel