eMAG BLACK FRIDAY 2021. AICI afli dacă promoția e pe bune sau prețul a fost umflat artificial în ultima perioadă

eMAG BLACK FRIDAY 2021
eMAG BLACK FRIDAY 2021

Unele magazine umflă prețurile produselor, cu puțin timp înainte de BLACK FRIDAY 2021, și le scad, în mod surprinzător, chiar în ziua reducerilor. Pentru a evita țepelor, îți vindem un pont!

Pricy este un add-on care îți arată dacă produsul ales de tine de BLACK FRIDAY 2021 a fost redus cu adevărat.

Monitorizează toate magazinele mari din România: eMAG, Altex, Evomag, PCgarage, f64, Flanco, CEL, Mediagalaxy și alte peste 200 de magazine. Îți găsește cel mai mic preț la produsul dorit și îți arată evoluția prețurilor. Permite setarea de alerte de preț pentru produsele favorite.

Pricy te mai ajută și să vezi unde mai găsești acest produs. Toate alternativele sunt ordonate în funcție de preț, descrescător. Vezi istoricul de preț pentru produsul la care te uiți. Poți selecta, fiecare punct în parte, pentru a vedea cât a fost prețul în trecut. Unele produse au istoric de preț începând din 2012.

Similare

Produse similare produsului disponibil în pagina curentă. În cazul în care produsul din pagina curentă nu este în baza de date, Pricy va face o căutare după titlul paginii curente.

Reduceri

Cele mai bune reduceri găsite la magazinul curent. Produsele pot fi filtrate după categoria produsului curent, în cazul în care exista produse la reducere din acea categorie.

Ce face Pricy pentru tine:

E greu să fii mereu la curent cu prețurile de pe piață – de aceea, Pricy monitorizează toate magazinele mari din România pentru tine. De la eMAG, Altex, evoMAG, PC Garage, F64, Flanco, CEL, Media Galaxy și până la alte peste 200 de magazine. Oricând vrei să cumperi ceva, poți fi sigur că Pricy știe cel mai bun preț! Îți arătăm evoluția prețurilor, astfel încât tu sa iei întotdeauna cele mai bune decizii în procesul de cumpărare.Nu ești mulțumit de cifrele pe care le vezi? Nicio problemă! Poți seta alertă de preț pentru produsele favorite – astfel, vei fi primul care află când ceea ce cauți este la promoție.

Extensia Pricy este disponibilă doar pe Opera și Mozilla.

Youtube video image

VEZI ȘI: BLACK FRIDAY 2021 eMAG. Peste câteva zile începe nebunia reducerilor din noiembrie

eMAG a anunțat că Black Friday 2021 va avea loc pe 12 noiembrie 2021

Black Friday la eMAG are loc în data de 12 noiembrie 2021, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel