eMAG BLACK FRIDAY 2021. Ora de începere, ținută la secret. Explicații

eMAG BLACK FRIDAY 2021
eMAG BLACK FRIDAY 2021

La eMAG, BLACK FRIDAY 2021 începe vineri, 12 noiembrie.

Așadar, 12 noiembrie, la eMAG este ziua cu cele mai multe reduceri din an. Dar nimeni nu știe la ce oră se dă startul prețurilor mici! Tot ce aveți de făcut este să dați refresh la pagina eMAG.

În 2011, eMAG a zis start BLACK FRIDAY la ora 05.00, în alți ani, nebunia a începutul între orele 06:00 - 07:00. Dar de ce eMAG nu anunță, de la început, ora exactă la care încep reducerile? Răspunsul îl găsiți în rândurile de mai jos.

Toată lumea vrea să afle ora la care eMAG va începe BLACK FRIDAY 2021, doar că, până acum, niciodată nu s-a anunțat. 

Una dintre explicații este următoarea: ca în fiecare an, se estimează un trafic record, mult peste anii precedenți. Întotdeauna, aşa s-a și întâmplat. Facem referire aici la numărul de vizitatori simultani. În mediul online, este important, pe de-o parte, volumul de trafic, dar şi distribuţia sa în timp. Concentrarea la oră fixă a sute de mii de vizitatori este fatală chiar pentru cele mai bune servere.

Să luăm drept exemplu cazul din 2012, de BLACK FRIDAY de la eMAG, când serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp, dar a fost o perioadă de 20 de minute în care site-ul nu a fost online. Dacă s-ar fi anunţat ora exactă, probabil că perioada de cădere ar fi fost mai mare şi revenirea mult mai dificilă.

VEZI ȘI: BLACK FRIDAY 2021 eMAG. Peste câteva zile începe nebunia reducerilor din noiembrie

Urmează cele mai așteptate reduceri de pe eMAG: BLACK FRIDAY 2021! Prețurile cu preț scăzut vor apărea pe site de pe 12 noiembrie.

Black Friday la eMAG are loc în data de 12 noiembrie 2021, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel