eMAG ora Black Friday 2023: La ce oră încep reducerile din 10 noiembrie

Fotografie de la Polina Tankilevitch: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/impreuna-cumparaturi-vin-craciun-5585841/
Fotografie de la Polina Tankilevitch: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/impreuna-cumparaturi-vin-craciun-5585841/

Unii români așteaptă reducerile de Black Friday 2023, dar la ce oră începe nebunia pe eMag?

Black Friday 2023, evenimentul care marchează începutul sezonului de cumpărături de sărbători, va avea loc pe 10 noiembrie, în acest an. Retailerii vor oferi reduceri semnificative la o varietate de produse, de la electronice și electrocasnice la îmbrăcăminte și produse alimentare.

În România, Black Friday este un eveniment din ce în ce mai popular, iar retailerii români oferă, de obicei, reduceri la fel de mari ca cele oferite de retailerii internaționali.

Printre produsele care vor fi la reducere în Black Friday 2023 se numără: electronice și electrocasnice: televizoare, laptopuri, smartphone-uri, tablete, aparate de uz casnic, îmbrăcăminte și încălțăminte: haine pentru bărbați, femei și copii, încălțăminte, accesorii, produse pentru casă: mobilier, decorațiuni, articole de uz casnic, produse de îngrijire personală și produse cosmetice: produse de îngrijire a pielii, a părului, a corpului, produse pentru copii: jucării, cărți, haine.

La ce oră începe nebunia de Black Friday pe eMag?

 

Black Friday 2023 la eMAG începe, conform experienței din anii trecuți, între orele 06:00 și 07:00. Cu toate acestea, au existat cazuri în care reducerile au început mai devreme. Un lucru este clar: Black Friday 2023 la eMag va începe cel târziu la ora 08:00, deoarece după această oră, mulți oameni pleacă la muncă și nu vor mai avea timp să profite de cele mai bune oferte.

 

Pentru a fi siguri că nu ratați cele mai bune oferte de Black Friday 2023 la eMag, este recomandat să fiți conectați la site încă de la ora 06:00. Deși este puțin probabil ca reducerile să înceapă atât de devreme, fiecare secundă contează. În 2017, Xbox 360 s-a epuizat imediat după lansarea ofertelor, iar iPhone 7 și Galaxy S7 au avut stocul epuizat la scurt timp după aceea. Un lucru surprinzător a fost că site-ul eMAG nu s-a blocat, spre deosebire de anii trecuți.

eMag nu anunță ora exactă de începere a Black Friday 2023 din rațiuni tehnice. Dacă ar face acest lucru, serverele ar fi supraîncărcate, ceea ce ar putea duce la întreruperi ale serviciului.

În fiecare an, Black Friday atrage un trafic record pe site-ul eMAG. În 2012, de exemplu, site-ul a fost indisponibil timp de 20 de minute, chiar dacă serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp.

Pentru a evita astfel de probleme, eMAG preferă să anunțe ora de începere a Black Friday doar cu câteva minute înainte. Acest lucru permite distribuirea traficului în timp, ceea ce reduce riscul de supraîncărcare a serverelor.

 

VEZI ȘI: Black Friday 2023. Oferte din catalog eMag pentru 10 noiembrie - https://www.dcnews.ro/black-friday-2023-oferte-din-catalog-emag-pentru-10-noiembrie_937474.html

 

 

VEZI ȘI: Black Friday 2023. Predicția lui Adrian Negrescu pentru Vinerea Neagră - https://www.dcnews.ro/black-friday-2023-predictia-lui-adrian-negrescu-pentru-vinerea-neagra_937451.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel