Emil Boc acuză USL că a plagiat textul moțiunii de cenzură

emil boc, parlament,
emil boc, parlament,

Premierul Emil Boc i-a acuzat, miercuri, pe parlamentarii opoziţiei că au plagiat proiectul Codului Muncii asumat de Guvern în varianta proprie de act normativ, prin copierea a 76 de prevederi care, paradoxal, sunt criticate chiar în moţiunea de cenzură depusă la adresa Executivului.

El a susţinut că proiectul de modificare a Codului Muncii promovat de opoziţie preia prin copiere 76 prevederi din forma asumată de Guvern, precum creşterea perioadei de probă la angajare şi reducerea concediului de odihnă, la care se adaugă alte 6 prevederi similare cu cele din documentul guvernamental, relatează Mediafax.

"Cum se numeşte asta, fraţilor ? Plagiat", a spus Boc.

Premierul a recomandat senatorului PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, să susţină în faţa colegilor din USL o prelegere privind definiţia plagiatului.

Şeful Guvernului a susţinut totodată că tocmai proiectul de modificare a Codului Muncii promovat de opoziţie instituie, prin prevederi necopiate din documentul Guvernului, principiul sclavagismului şi al "morţilor care trebuie să lucreze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel