Emil Boc: Cuplul tragi-comic Antonescu-Ponta va fi trimis în istorie

emil boc
emil boc

PDL va trimite "definitiv în istorie stânga populistă a alianţei socialiste", precum şi pe preşedinţii PSD şi PNL Victor Ponta şi Crin Antonescu, a declarat sâmbătă preşedintele democrat-liberalilor, premierul Emil Boc.

"Cu toată forţa cred că, împreună cu tot ce înseamnă structurile sale, PDL va trimite definitiv în istorie stânga populistă a alianţei socialiste reprezentată astăzi de cuplul tragi-comic, Antonescu-Ponta. Vor fi trimişi în istorie! Aşa cum trebuie să fie trimisă în istorie şi stânga populistă şi demagogică ce a compromis viitorul acestei ţări", a declarat şeful Executivului, potrivit Agerpres.

El le-a transmis tinerilor democrat-liberali că românii plătesc în prezent "ponoasele stângii din ultimii 20 de ani", care i-ar fi obişnuit pe cetăţeni să aştepte ajutoare de la stat. "Nu au românii nicio vină în acest sens, politicienii sunt de vină. Iar anului 1990, care a dat acea direcţie a stângii iliesciene în România, astăzi îi plătim în continuare preţul. Iar politicieni ca Ponta sau Antonescu nu fac astăzi altceva decât să meargă pe aceeaşi linie a politicii mâinii întinse către stat, în detrimentul unei politici active a locurilor de muncă. Este şansa istorică a PDL-ului, pe care o are în acest moment, de a schimba politica în România", a susţinut Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel