Emil Boc, la CNC al PDL: Prin măsurile luate, noi am consolidat profilul de dreapta al PDL

boc2
boc2

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a susţinut sâmbătă, în debutul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al partidului, că democrat-liberalii au „timp suficient“ pentru a câştiga alegerile locale şi parlamentare din 2012 şi pentru a explica românilor că măsurile luate de Guvern au avut ca scop ieşirea României din criza economică.

„Dacă vom reuşi să explicăm românilor că ceea ce am făcut a fost ca să salvăm ţara din colaps economic avem şanse să câştigăm aceste alegeri. Statistica a arătat că partidele care au avut curajul să impună măsuri drastice, dar care au dus la creştere economică au fost cele care au câştigat alegerile“, a susţinut Boc, citat de Agerpres.

El s-a referit şi la adversarii politici ai PDL, afirmând că PNL „s-a îmbarcat cu arme şi bagaje la remorca PSD“, dovedind astfel că nu ar fi un partid de dreapta.

„Prin măsurile luate, noi am consolidat profilul de dreapta al PDL. Nimeni nu se mai îndoieşte că PDL că este un partid de dreapta. PNL, însă, împreună cu PSD, a ales că constituie Uniunea Socialistă“, a completat preşedintele PDL.

Citeşte şi:

PDL are un nou statut. Reformiştii au votat împotrivă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel