Emil Boc: Televiziunile mogulilor sunt de vină că românii nu percep ieșirea din recesiune

emil boc
emil boc

Premierul Emil Boc a afirmat că "televiziunile mogulilor" au încercat să manipuleze românii cu privire la ieşirea din recesiune, pentru ca lucrurile pozitive din economia românească să nu fie atribuite Partidului Democrat Liberal.

"Aţi văzut, dragi tineri, manipularea cu ieşirea din recesiune, cu câtă înverşunare încercau şi încearcă să manipuleze oamenii spunând: vedeţi, dacă se iese din recesiune de ieri pe mâine, ar trebui să se găsească prosperitate pe stradă. A spus cineva aşa ceva vreodată? A spus vreun lider politic al României că a doua zi după ce se va ieşi din recesiune vor fi lapte şi miere pe stradă? Recesiunea este o chestiune tehnică, care înseamnă două trimestre de creştere economică şi este semnul că lucrurile merg în direcţia creşterii economice. Este un simbol psihologic, în primul rând, că lucrurile au luat o turnură pozitivă, dar, pentru a compromite o eventuală ieşire din recesiune atunci când INS va da datele oficiale, au încercat să decredibilizeze acest mesaj pentru oameni, acest semn pozitiv că lucrurile vor merge în direcţia bună", a afirmat premierul, potrivit Agerpres.

El a susţinut că ar fi vorba despre un atac "disperat" al televiziunilor, care ar încerca să-i dezinformeze pe cetăţeni cu privire la ieşirea din recesiune şi la semnificaţiile acestui proces. "Acest atac disperat al televiziunilor mogulilor îmi dă, încă o dată, convingerea că suntem pe drumul cel bun, altfel nu ar fi atât de disperaţi dacă ar şti că PDL nu are şanse să câştige. Ştiu acest lucru şi, de aceea, vor deveni tot mai disperaţi în zilele care vor urma pentru a ataca orice demers pozitiv pe care economia îl va arăta", a precizat Emil Boc.

Potrivit acestuia, experţii FMI au spus că există toate şansele ca, la sfârşitul primului trimestru al anului 2011, România să aibă al doilea trimestru de creştere economică consecutivă, fapt ce înseamnă ieşirea din recesiune din punct de vedere tehnic. "Vedeţi cu câtă forţă distructivă televiziunile de atac ale mogulilor atacă orice semn pozitiv din economie, cu câtă înverşunare manipulează orice care poate fi cât de cât pozitiv în această ţară. De ce fac acest lucru? Pentru că ştiu că orice lucru bun de aici înainte se capitalizează la PDL. Gogoaşa înfuriată a alianţei socialiste se dezumflă pe zi ce trece şi va sta în continuare unde le este locul, în opoziţie", le-a spus Boc tinerilor PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel