Emily Blunt își cere scuze după ce internauții i-au viralizat un interviu din 2012

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Actrița britanică Emily Blunt și-a cerut scuze după ce un interviu în care menționează aspectul fizic al unei chelnerițe a reapărut pe rețelele sociale.

În clipul de la The Jonathan Ross Show, difuzat pentru prima dată în 2012, Blunt descrie o ospătăriță ca fiind “uriașă”, conform BBC. Videoclipul a fost distribuit pe scară largă online în această săptămână, iar unii au criticat-o pe Blunt pentru că ar fi fost “grasofobă” (n.r., fatphobic în lb. engleză). Actrița care a jucat în Oppenheimer a declarat ulterior că a fost “îngrozită” să fi spus “ceva atât de insensibil” și “rănitor”.

Ce a zis mai exact

În timpul interviului, Blunt și-a amintit că a turnat filmul Looper în Statele Unite și a detaliat întâlnirea ei cu chelnerița dintr-un restaurant local. După ce a vizitat o sucursală a lanțului de restaurante Chili’s, prezentatorul emisiunii Jonathan Ross spune: “Dacă mergi la Chili’s poți să vezi de ce atât de mulți dintre prietenii noștri americani sunt uriași.”

Blunt răspunde: “Ei bine, fata care m-a servit era uriașă. Cred că primea mese gratuite la Chili’s.” “Nimic rău în asta”, răspunde Ross. Actrița, în vârstă de 40 de ani, continuă să descrie mai departe întâlnirea și cum ospătărița a recunoscut-o. Blunt, care a jucat și în The Devil Wears Prada și A Quiet Place, a emis vineri o declarație în care își cere scuze pentru remarci.

„Am rămas șocată”

“Trebuie să abordez acest lucru direct, deoarece am rămas șocată privin acest clip de acum 12 ani”, a spus ea într-o declarație pentru revista People. “Sunt îngrozită că aș spune ceva atât de insensibil, rănitor și fără legătură cu orice poveste pe care încercam să o spun la o emisiune de televiziune.”

Ea adaugă: "M-am considerat întotdeauna cineva care nici n-ar visa să supere pe cineva, așa că orice m-a posedat să spun ceva de genul acesta în acel moment este nerecunoscut pentru mine sau pentru orice reprezint. Și totuși s-a întâmplat, și am spus-o și îmi pare foarte rău pentru orice durere cauzată. Eram absolut suficient de mare să știu mai bine de-atât”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel