Emily Burghelea, băgată urgent în operație după accident. "Mă gândesc la orice"

colaj video Instagram Emily Burghelea
colaj video Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea a fost rasă în cap înainte de operație.

Emily Burghelea a trecut printr-o experiență traumatizantă în timpul călătoriei sale în Mauritius. În drum spre aeroport, în momentul în care se pregătea să se întoarcă în România, a fost implicată într-un accident grav de mașină, suferind răni serioase. Cu toate acestea, a reușit să ajungă în siguranță acasă pentru a fi supusă unui set complet de investigații medicale. Astăzi, Emily se pregătește pentru prima sa intervenție chirurgicală. Nu a dezvăluit detalii despre natura operației, dar a postat o imagine și un mesaj emoționant de pe patul de spital înainte de a intra în sala de operație.

„Mă gândesc la orice… Știu că va fi bine… Sunt pe mâini bune!”, a scris Emily Burghelea, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

„Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație…Purtați, indiferent de situație, centura de siguranță, chiar și în spate! Urați-mi succes! Oare voi mai arăta vreodată la fel?”, a transmis Emily prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Medicii i-au recomandat de urgență să fie internată și operată:

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a mărturisit fosta concurentă de la Bravo ai Stil, potrivit Unica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel