Emily Burghelea revine pe micul ecran la două luni după accident. Va apărea în fiecare dimineață pe un post de televiziune cunoscut

Sursa foto: Facebook Emily Burghelea
Sursa foto: Facebook Emily Burghelea

Iată cu cine a semnat contract!

Emily Burghelea a suferit un accident grav în urmă cu aproximativ două luni, în timpul vacanței sale în Mauritius. Vedeta a fost aproape de a-și pierde viața și a avut nevoie de multiple intervenții chirurgicale pentru a se recupera. În prezent, însă, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, iar Emily este pregătită să-și reia activitățile obișnuite. De asemenea, ea va reveni pe micile ecrane, la PRO TV, unde va modera o rubrică de parenting în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

„Aceasta este clar săptămâna noilor începuturi și mă bucur să vă spun că revin la TV!!!! Ne vom vedea în fiecare vineri la emisiunea mea de suflet, Vorbește Lumea, unde v-am pregătit multe surprize extrem de frumoase!!!! În fiecare vineri, vă aduc o rubrică dedicată părinților și celor mici, prin care vom descoperi împreună tainele creșterii copilului într-un mod sănătos și plin de bucurie!”, a anunțat Emily pe contul său de Instagram.

„Mă bucur enorm că am reluat colaborarea cu Pro TV pentru că mi-era dor să mă întorc în televiziune. Voi avea o rubrică de două ori pe săptămână la emisiunea <<Vorbește lumea>>, marți și vinerea, rubrică în care vom oferi, alături de specialiști, sfaturi în zona de parenting, lifestyle, wellbeing etc. Ne propunem să aducem conținut de calitate, atât de util mamelor care au nevoie mereu de informații și de idei despre cum să aibă o viață mai bună împreună cu familiile lor. 

Eu am și pe rețelele sociale o comunitate minunată, formată în special din femei tinere, mame tinere, care au multă nevoie de informație credibilă care să le răspundă la miile de întrebări pe care le au și care să le ofere sfaturi ca să își facă viața mai ușoară, mai frumoasă”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!

Credea că va rămâne desfigurată

Asta a mărturisit Emily în podcastul lui Măruță cu ceva timp în urmă. Rănile suferite de Emily Burghelea în urma accidentului au fost extrem de severe, afectând în special zona feței, motiv pentru care a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale complicate. Din fericire, toate operațiile au avut succes, iar Emily s-a refăcut complet. Acum, se simte mai bine ca niciodată, fiind pregătită să revină în forță atât în viața personală cât și în carieră.

Emily și-a șocat comunitatea de pe Instagram după ce a publicat imagini cu ea complet desfigurată, fără a oferi inițial detalii. Ulterior, a explicat că fusese implicată într-un accident grav de mașină care a avut loc în timp ce călătorea într-un taxi alături de nașa sa. Mașina lor a intrat frontal într-un TIR iar Emily însăși a mărturisit că se consideră norocoasă și iubită de Dumnezeu pentru că a scăpat teafără, cu doar câteva răni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel