”Emily în Paris” îi ”încaieră” pe Emmanuel Macron și primarul Romei. Schimb acid de replici

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Popularul serial de pe Netflix ”Emily în Paris” a stârnit un conflict diplomatic între Franța și Italia. 

Citește și articolul - Brigitte Macron, apariţie neașteptată pe Netflix. Ce rol va juca într-un serial popular

Președintele Franței Emmanuel Macron nu este deloc încântat de faptul că ultimul sezon al serialului nu va mai fi filmat la Paris, ci la Roma. Mai mult, primarul capitalei Italiei Roberto Gualtieri îi transmite președintelui Franței să nu își facă griji, deoarece ”Emily se descurcă foarte bine și la Roma”, transmite Politico.

Schimb acid de replici

Astfel, serialul a provocat un schimb de replici dure între reprezentanții celor două țări, după hotărârea în urma căreia sezonul 5 al popularului serial de pe Netflix se va filma în Roma. ”Dragă Emmanuel Macron, nu-ți face griji, Emily se descurcă foarte bine și la Roma. Până la urmă, nu îți poți controla inima, așa că hai să o lăsăm să aleagă”, a spus Roberto Gualtieri.

”Vom lupta din greu și le vom cere să rămână în Paris”

Primarul Gualtieri a răspuns declarațiilor făcute de președintele Franței în cadrul unui interviu acordat Variety, unde a spus faptul că ”Emily în Paris”, filmat în Roma ”nu are sens”, serialul promovând o imagine pozitivă a Franței.

”Sincer să fiu, credem că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”

”Vom lupta din greu, și le vom cere să rămână în Paris”, a menționat Macron. Primarul italian l-a avertizat pe Emmanuel Macron să nu ”intimideze sau să interfereze cu planurile de producție Netflix” pentru următorul sezon al emisiunii. Vedem mutarea lui Emily la Roma ca o confirmare a faptului că orașul nostru devine din ce în ce mai important și suntem destul de relaxați în contextul deciziilor de producție Netflix. Ei știu foarte bine ceea ce fac”, a declarat Roberto Gualtieri. ”Sincer să fiu, credem că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”, a subliniat edilul, conform sursei citate.

De ce a câștigat rapid popularitate serialul ”Emily în Paris”. Ce critici a primit

Serialul, creat de Darren Star, a câştigat rapid popularitate din prisma unei portretizări idealizate a vieţii în Paris, capitala Franței. Cu toate acestea, a fost criticat în special în Franţa pentru că prezintă un stil de viaţă ce perpetuează clişee şi stereotipuri, în loc să facă o portretizare mai nuanţată, precum şi mai realistă a capitalei Franței.

Motivul pentru care s-a ajuns la ”Emily în Roma”

”Emily la Roma” poate că nu este, deocamdată, la fel catchy precum ”Emily la Paris”, însă există un motiv mai important pentru care Emily Cooper va schimba Parisul cu Roma, capitala Italiei, în sezonul cinci al serialului de pe Netflix, scrie revista Elle.

Într-un interviu acordat TVLine, Darren Star, a spus faptul că este încântat să exploreze noi linii de intrigă, dar și schimbări culturale după patru sezoane în Paris și să ”extindă universul serialului”.

”Chiar în momentul în care Emily s-a simțit confortabilă în Paris, ea este într-un fel aruncată într-o altă țară unde va experimenta unele diferențe culturale’, a adăugat el. Și, de asemenea, cred că există diferențe culturale de explorat – și o facem – între francezi și italieni. Este o lume cu totul nouă, dar asta nu înseamnă că părăsim Parisul”, a spus Darren Star, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel