"Eram 17. După ce israelienii ne-au lovit, am rămas patru". Dima, o tânără din Gaza, și-a mai recunoscut mama doar după încălțăminte

Sursa foto: captură video Digi 24
Sursa foto: captură video Digi 24

Dima, o tânără de 18 ani din Fâșia Gaza, și-a pierdut aproape întreaga familie, după un raid aerian. Tânăra a povestit cum a fost nevoită să-și recunoască părinții și frații morți.

 "Când am ajuns în Khan Younis cu familia mea, eram 17. După ce israelienii ne-au lovit și ne-au trădat, am rămas patru. Nu știu cum vom trăi doar noi patru și cum ne vom întoarce la casa noastră din orașul Gaza, unde trăiam împreună. Este un coșmar pe care nu-l voi uita niciodată pentru tot restul vieții mele", a mărturisit tânăra, potrivit Digi 24.

Într-o noapte, un bombă a lovit adăpostul în care erau. Doar ea, un frate și doi veri mai mici au rămas în viață. Dima și-a pierdut atunci părinții și 11 frați.

"Am recunoscut-o după ce avea în picioare"

"M-am dus să-mi caut mama, tatăl și frații la morgă. Mi-au spus să vin să o văd pe mama. Nu mi-au arătat fața, dar am recunoscut-o după ce avea în picioare. Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul. Mi-am simțit inima sfâșiată, a fost ca un coșmar. Au deschis sicriul tatălui meu. Nu avea semne de răni, dar era mort. Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul.

Sora mea de 16 ani era printre morți. Pe sicriul ei scriseseră numele meu, pentru că au crezut că sunt eu. Mi-au arătat-o și pe sora mea mai mică. Era în clasa întâi. M-au întrebat cine este. La început, nu am recunoscut-o din cauza tăieturilor și arsurilor de pe față, apoi i-au scris numele pe sicriu.

N-aș fi crezut niciodată că familia mea va ajunge așa. Inima mea e zdrobită. Este un coșmar, nu-mi vine să cred că toți sunt morți, nimeni nu a mai rămas", a mai spus Dima.

Vezi și: Teroriștii Hamas capturați, dezvăluiri despre atacul din 7 octombrie: "Coranul nu spune asta. Ne-au păcălit, ne-au înșelat"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel