"Eram ca și mort". Dan Diaconescu a vorbit pentru prima oară despre cum s-a simțit în închisoare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dan Diaconescu a fost invitat în podcastul lui Marius Tucă unde a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate.

Dan Diaconescu și-a amintit de perioada petrecută în închisoare și a împărtășit totul cu cei care urmăresc emisiunea Marius Tucă Show în online. Fostul patron al OTV a povestit că, în timp ce se afla după gratii, și-a pierdut tatăl. Pe lângă această durere, Diaconescu a mărturisit că a experimentat o senzație stranie, simțindu-se ca și cum ar fi murit el, nu părintele lui. Oamenii din jurul său îi spuneau același lucru, sporindu-i starea de confuzie și suferință: "Ai pierdut o parte din tine, acum ești incomplet" - iar asta, spune el, l-a dărâmat și mai mult.

„Ce să zic, o tragedie pentru cei de acasă. A murit în timpul acesta tatăl meu. Pentru mine ca ziarist a fost o oportunitate dublă. În primul rând că mi-am trăit postumitatea, spre deosebire de dumneavoastră. Deci, tu nu știi ce se va întâmpla după moartea ta. Eu știu ce s-a întâmplat după moartea mea. Eu eram ca și mort. Toți oamenii spuneau: ‘Săracul, gata, s-a dus, a murit’. Oamenii mureau acolo, să știi”, a declarat Dan Diaconescu în cadrul emisiunii.

"Voiculescu vrea să mă omoare!"

Diaconescu și-a amintit și alte momente din perioada petrecută în închisoare. La un moment dat, a avut o conversație cu un deținut care trăia cu frica că Dan Voiculescu l-ar putea ucide în spatele gratiilor. După ce bărbatul i s-a destăinuit, fostul patron OTV a decis să-i spună totul chiar lui Dan Voiculescu. „Și zice «Nu! El vrea să mă omoare?» Și zic: «Care el?» Că eu nu mă prindeam, nu realizam. Și zice: «Voiculescu vrea să mă omoare» (…) Și i-am zis să stea liniștit. Și el zice: «Pot să am încredere în tine? Crezi că la noapte o să mă omoare?» Zic «Nu, frate, cum să te omoare?» Am vorbit cu el fiindcă omul îmi povestea niște lucruri. Nu în aceeași celulă, dar era un hol, ca o casă (…) A doua zi m-am întâlnit cu el și i-am zis «Domn profesor, uite ce zice domnul Eva, că vrei să îl omori»”, a mărturisit Dan Diaconescu în același interviu.

Dan Diaconescu a anunțat că va relansa postul de televiziune OTV pe data de 25 februarie 2025. Acesta a făcut publică vestea prin intermediul rețelelor sociale și a declarat că se așteaptă să atragă peste un milion de telespectatori la reluarea emisiunilor. Relansarea vine după o absență îndelungată, cauzată de condamnarea sa și de interdicția de a apărea pe micul ecran timp de 10 ani.

Dan Diaconescu a fost condamnat în 2015 pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. Concret, fostul patron al OTV a fost acuzat că a cerut bani unor persoane pentru a nu face publice informații compromițătoare despre ele în cadrul emisiunilor sale. Diaconescu a primit o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare. Pe lângă condamnare i s-a impus și o interdicție de a apărea pe micul ecran și de a da declarații publice până în 2025​.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel