Erdoğan, amenințare halucinantă la adresa Occidentului cu un război creștini-musulmani: Vreți luptă Semilună - Cruce? / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a lansat o amenințare fără precedent la adresa Occidentului.

În cadrul mitingului de proporții pe care Recep Tayyip Erdoğan, președintele Turciei, l-a organizat, sâmbătă, pe Aeroportul Atatürk din Istanbul, acesta a lansat o amenințare fără precedent la adresa Occidentului.

„Hei, Occidentule, fac apel la tine! Vrei război între Semilună și Cruce? Ceea ce am fost în Libia și Nagorno Karabah, vom fi și în Orientul Mijlociu. Dacă vă aflați într-un astfel de efort să știți că această națiune nu este moartă“, a spus Erdogan.

„Israelul comite în mod deschis crime de război de 22 de zile, dar liderii occidentali nici măcar nu pot cere Israelului o încetare a focului, cu atât mai puțin să reacționeze la aceasta”, a spus Erdogan mulțimii din Istanbul, care fluturau steaguri palestiniene, potrivit Reuters.

„Vom spune lumii întregi că Israelul este criminal de război. Ne pregătim pentru asta. Vom declara Israelul criminal de război”, a spus el.

Spre deosebire de mulți aliați NATO, Uniunea Europeană și unele state din Golf, Turcia nu consideră Hamas o organizație teroristă. Își găzduiește de mult timp membrii, susține o soluție cu două state și s-a oferit să joace un rol în negocierea eliberării ostaticilor răpiți de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie.

CITEȘTE ȘI       -        EXCLUSIV  Erdogan folosește „tactica Ceaușescu”. Vâlcu remarcă o asemănare izbitoare între poziționarea lui Erdogan în Israel și România dinainte de 1989

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel