Erling Haaland, dietă de 6000 de calorii pe zi pentru a doborî record după record. Ce mănâncă înainte de fiecare meci pe teren propriu

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La sezonul de debut în fotbalul englez, Erling Haaland a marcat de 49 de ori în tricoul lui Manchester City, şi mai sunt destule meciuri până la finalul sezonului. 

Pentru a doborî record după record, norvegianul are o dietă strictă, de 6000 de calorii pe zi. Potrivit britanicilor de la The Sun, Haaland mănâncă înaintea fiecărui meci de pe teren propriu disputat de Manchester City lasagna, gătită de tatăl său, dar de pe masă nu lipsesc nici inimă şi ficat de vacă, precum şi un amestec de lapte şi varză kale, despre care atacantul spune că este "poţiunea mea magică". 

În plus, Haaland are şi propriul bucătar, care îi găteşte un meniu similar celui consumat de Cristiano Ronaldo, cu peşte fiert şi legume. 

Pentru a preveni accidentările, Haaland a investit într-o cameră de crioterapie şi face regulat băi cu gheaţă. În plus, petrece mai multe ore pe zi în sala de forţă. 

Lăudat şi de adversari 

Erling Haaland, cu numărul său incredibil de goluri pentru Manchester City, nu poate fi comparat cu niciun jucător în acest sezon, a declarat marţi Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal.

Haaland este golgheterul campionatului, cu 33 de reuşite, nouă mai mult decât al doilea clasat pe lista celor mai buni marcatori din acest campionat, Harry Kane de la Tottenham Hotspur, şi 12 mai mult decât Ivan Toney de la Brentford.

"Când vă uitaţi la statisticile sale, nu poate fi comparat cu nimeni. El este capabil să reuşească asta şi fiindcă jocul este construit în felul potrivit pentru el. Chiar şi cu el au capacitatea de a juca într-un mod diferit", a spus marţi Arteta într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel