EXCLUSIV  Adrian Chesnoiu, asigurări pentru fermieri VIDEO EXCLUSIV: Cel mai amplu pachet de sprijin

Captură de ecran / Foto: Video Youtube DCNEWS RO
Captură de ecran / Foto: Video Youtube DCNEWS RO

Deputatul Adrian-Ionuţ Chesnoiu a făcut declarații la Congresul PSD.

„Cum vedeți șansele candidatului pe care acum cinci minute l-ați trimis, așa ați spus, la Cotroceni?”, l-a întrebat jurnalistul Val Vâlcu pe deputatul Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii și Silviculturii.

„Întotdeauna contează votul românilor, dar dacă vorbim de șanse cred că este candidatul care după 20 de ani de președinți de dreapta are cele mai mult șanse așa cum arată, de fapt, și sondajele, dar și interacțiunea cu românii. Și eu merg destul de mult în țară și ai mei colegi fac același lucru, discutăm cu oamenii și toți își pun încrederea în Marcel Ciolacu că este acel președinte pentru toți românii. Cred că acesta este dezideratul de la care a pornit această competiție.

Am văzut astăzi că fost reales ca președinte al Partidului Social Democrat, dar a fost și desemnat, cu puteri depline, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Cred că va avea într-adevăr prima șansă, este o oportunitate, sper să reușească să convingă toți românii și să arate că așa cum a unit PSD-ul, poate fi un președinte care să unească întreaga Românie”, a precizat deputatul.

Secetă în agricultură

„Spunea cineva ca va urma o toamnă fierbinte, a fost o vară fierbinte, în agricultură lucrurile nu se văd bine din acest punct de vedere”, a precizat Vâlcu.

„Da, au fost, din păcate, o primăvară și o vară secetoasă, dacă vorbim despre agricultură, dar Guvernul a venit cu măsuri și pachete de sprijin pentru fermierii noștri, astfel încât să încerce să compenseze o parte din pierderile pe care ei le-au înregistrat. Este cel mai amplu pachet de sprijin pentru fermieri în ultimii ani. Cred că așa cum a declarat premierul Marcel Ciolacu în planul pe care l-a prezentat astăzi în fața colegilor din Partidul Social Democrat, agricultura va rămâne un pilon de bază în programul de țară pe care îl are și cred că în timp lucrurile vor intra pe făgașul normal”, a mai declarat Chesnoiu.

VIDEO:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel