Este HAOS. Numărul de cazuri a depășit 5 milioane. Președintele e acuzat

O țară a atins numărul de cinci milioane de infectări. Președintele este acuzat pentru că ar fi minimalizat efectele COVID-19.

Cazurile confirmate de coronavirus în Brazilia au trecut de cinci milioane, iar decesele s-au apropiat de 150.000, potrivit surselor oficiale. Ministerul Sănătății din Brazilia a raportat marți 31.553 de cazuri noi, ceea ce a ridicat numărul total de infecții la 5.000.694. Brazilia este a treia cea mai afectată țară de infecții, după SUA și India.

În august, vicepreședintele Braziliei, Hamilton Mourão, a apărat gestionarea de către guvern a pandemiei, învinuind lipsa disciplinei în rândul brazilienilor pentru eșecul de a limita răspândirea COVID-19.

Președintele Bolsonaro este acuzat

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost acuzat că a minimizat riscurile virusului pe tot parcursul pandemiei, ignorând sfaturile experților cu privire la măsurile restrictive. Astfel, marți, Brazilia a înregistrat 734 de noi decese, ducând la numărul de morți la 148.228. Statul São Paulo a fost cel mai grav afectat, cu aproximativ 36.000 de decese, urmat de Rio de Janeiro, cu aproximativ 19.000, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel