EXCLUSIV  Este Mercur retrograd și e de rău despre bani pentru o zodie. ”Ai crezut că ai scăpat, dar pregătește-te!”- Previziuni pentru toate zodiile

foto pexels
foto pexels

Mercur retrograd vine cu încăpățânare și, în general, cu vești proaste! 

21 aprilie este ziua în care Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului. Retrogradarea va dura până la jumătatea lunii mai, ca în iunie să părăsească definitiv semnul Taurului. ”Fiind o retrogradare în semn de pământ, ne face și mai căpoși, vom întâlni tot felul de rezistențe, tot felul de încăpățânări și ale altora, nu doar ale noastre. Mercur retrograd în Taur are legătură cu reevaluarea resurselor noastre, începând cu banii, cu timpul, cu energia, cu absolut orice” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Iată cum vă influențează Mercur retrograd în funcție de zodie și ce aduce inclusiv în weekendul care urmează: 

Pentru nativii Berbec, Mercur retrograd se va produce în casa a doua a banilor, casă în care Jupiter se pregătește să intre, deci... cheltuieli! Cheltuieli pe care fie nu le-ai prevăzut, fie de care ai considerat că ai scăpat. Nu se va întâmpla nici una, nici alta! Pregătește-te de lucruri neașteptate! 

Mercur retrogradează în semnul Taurului, așadar pentru nativii acestei zodii poate avea mai multe semnificații: vă poate ajuta să aveți mai multe încredere în ideile vechi pe care nu le-ai încercat și acum le expui, dar, în același timp, vă poate determina să stați și mai mult asupra unei idei și să... pierdeți trenul. 

Gemenii, altădată mai activi, cu retrogradarea guvernatorului vostru în casa a 12-a, s-ar putea să vă bazați prea mult pe trecut și să dați vina pe trecut. Tot insistați asupra a ceea ce s-a întâmplat în trecut sau data trecută. Lecția pe care trebuie să o învățați este să dați importanță prezentului. 

Nativii Rac vor intra într-o perioadă în care-și vor reanaliza toate planurile. În același timp, pot apărea încurcături. 

Mercur retrogradează în casa a zecea a nativilor Leu. Unele discuții din trecut vor deveni realitate, dar nu vor fi conform așteptărilor. Nu faceți promisiuni, nici nu le credeți, la rândul vostru. 

Nativii Fecioară să aibă grijă la călătorii și la orice chestiune administrativă. 

Balanțele au retrogradarea lui Mercur în casa a opta, unde se află și Soarele, așa că fiți atenți la bugetul la comun. Discutați cu partenerul! 

În viața nativilor Scorpion, vor reveni partenerii din trecut. Cu partenerul actual, reapar subiecte de care v-ați temut. Aveți grijă pentru că tot ce spuneți poate fi întors împotriva voastră. 

Nativii Săgetător au Mercur retrograd în casa a șasea. Nu comunicați detalii personale colegilor. Nu ar strica să vă faceți curaj să vă faceți analizele tot amânate. 

Mercur retrogradează în casa a cincea a Capricornilor. Vor fi blocaje doar legate de copii. Dacă nu e vorba de copii, vă cereți drepturile, chiar dacă într-un mod narcisist. 

Vărsătorii au Mercur retrograd în casa a patra... Pregătiți-vă de acum fie pentru ceva ce se va strica prin casă, fie pentru a vă cumpăra un produs legat de locuință. Așteptați-vă la discuții cu proprietarii locuinței. Urmează un ping-pong legat de chestiunile administrative și gospodărești. 

Peștii una spun, alta fac! Uitați lucruri, vă puneți piedici, faceți promisiuni, vă agitați și vă loviți de propriile bariere. Trebuie să fiți pregătiți să aveți un as în mânecă. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel