Este necesar un echilibru, „dar societatea nu te lasă”. Mirela Vaida face o comparație între Crăciunul de ieri și de azi

Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida

MIrela Vaida a copilărit cu Moș Crăciun cel pragmatic, împărțind o banană cu 4 persoane din familie. Deși ar vrea să găsească un echilibru pentru copiii ei, vedeta admite că societatea de azi e diferită și nu te lasă să intervii.

Mirela Vaida are o lungă istorie în televiziune, iar performanța sa a atras privirile multor fani. Ea mai este știută și pentru spiritul său familist, încercând mereu să echilibreze cariera și viața familială.

Vorbind despre copilăria sa, Mirela Vaida susține că erau foarte diferite sărbătorile acum mulți ani de zile. Dacă astăzi copiii au pretenții mai mari de la Moș Crăciun, în copilăria vedetei trebuia să te mulțumești cu o portocală, de exemplu.

Pentru că ce este greu accesibil este de obicei valoros, când Mirela era doar un copil, fructele exotice erau o raritate pentru mulți dintre români. Mai mult, tot ce primea trebuia să împartă cu familia, iar pragmatismul vremurilor respective guvernau o mare parte din societate.

„Este o diferență de la cer la pământ între Moș Crăciunul din copilăria mea, și cel de acum, nu neapărat în sensul bun. Nu te poți opune nici evoluției tehnologice, nici deschiderii pe care copiii o au astăzi. Copiii cer de la role, până la gadgeturi. Mie dacă îmi aducea Moș Crăciun o portocală, era sărbătoare, pentru că pe atunci se găseau foarte rar. Kiwi nici nu știam ce sunt, iar bananele le cumpăra mama verzi și le punea într-un dulap, la întuneric, până începea să miroasă a ceva bun în casă, așa ne dădeam seama că s-au copt bananele. Luam o banană și o împărțeam la patru, ca să mai avem și pe mâine, erau alte condiții. Moș Crăciunul meu a fost mereu un om foarte pragmatic, îmi aducea mereu ce îmi trebuie: șosete, indispensabil, bluze de corp, căciuli, despre jucării nu discutam, erau rare. Câte o ciocolată sau un biscuite. Cam asta era pe vremea mea. Noi eram fericiți cu atât.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola

Societatea nu o lasă să găsească echilibrul

Apreciind anumite aspecte din copilăria sa, Mirela Vaida spune că ar dori să impună un anumit echilibru în viața copiilor ei, însă societatea de azi nu îi permite să schimbe lucrurile care nu sunt în acord cu ea.

„Astăzi mi-aș dori să pot să-i țin în echilibru și pe copiii mei, dar din păcate nu mă lasă lumea din jur, generația este alta. Trebuie să te raportezi la tot ce impune generația aceasta, la accesul pe care ei îl au la informație, la jucării, la tot ce apare nou. Oricât ai vrea să te opui lucrurilor acestora poți, dar nu până la capăt, până la un punct. Fiecare are câte un desen animat preferat, fiecare își dorește ceva cu prințesa, prințul din desenul animat preferat. Unul vrea role, altul vrea o păpușă, altul adidași. Sigur că dacă o să reușească Moș Crăciun, o să le aducă ceva de acolo, dar în general nu le luăm mai mult decât o jucărie, un dulce și un joculeț, un produs vestimentar. Sunt și trei și nu putem merge până la a le satisface toate dorințele. Ei vor multe, dar vedem ce reușește Moșul să găsească.”, a mai dezvăluit îndrăgita prezentatoare, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel