Ești mereu în întârziere? Știința vine cu vești bune pentru tine

Sursa foto: Lisa Fotios/ Pexels
Sursa foto: Lisa Fotios/ Pexels

Dacă ești una dintre persoanele care oricât efort ar depune nu reușește să se încadreze în standardele germane ale punctualității, nu ar trebui să te descurajezi. Iată ce spun specialiștii în domeniu despre acest tip de persoane mai... ”lente”.

Mulți oameni care întârzie tind să fie atât de optimiști, încât le este afectată percepția asupra timpului: Acesta ar putea fi explicația cea mai bună și mai utilă pentru eventualele întârzieri.

Știința a arătat că cei care întârzie mereu trăiesc mai bine și mai mult. Așa e, ai înțeles bine: există o corelație între câte ore îți ții prietenii să aștepte și speranța de viață.  

Potrivit cercetărilor de la Harvard Medical School, este probabil că cei care întârzie sunt mai relaxați și mai optimiști decât cei punctuali, ceea ce duce în esență la vieți mai fericite și mai de succes.

Experții au declarat într-adevăr că oamenii care au o dispoziție ”veselă” față de viață și, prin urmare, sunt mai optimiști în ceea ce privește gestionarea timpului, au mai multe șanse să trăiască mai mult.

De asemenea, oamenii care întârzie mereu tind să trăiască o viață mai sănătoasă și mai fericită.

”Impactul unei perspective pozitive asupra sănătății generale și longevității unei persoane este impresionant. Cercetările ne arată că o perspectivă optimistă la începutul vieții poate prezice o sănătate mai bună și o rată mai scăzută a mortalității de la 15 la 40 de ani”, spun specialiștii potrivit unui articol publicat de Grazia.

Dar asta nu este tot. Există și alte trăsături pozitive care merg mână în mână cu întârzierea cronică. Potrivit unui studiu din 2003, oamenii mai lenți tind să fie multitasking naturali, ceea ce poate indica că vor duce o viață mai productivă.

Deci, morala poveștii, întârzierea nu este o trăsătură atât de nedorită. Amintește-le asta prietenilor tăi data viitoare când se plâng că te așteaptă. 

Vezi și: Gesturile pe care le faci în timp ce vorbești pot dezvălui multe despre tine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel