”Ești omul potrivit, la locul potrivit”. ZODIA susținută de Mercur. Horoscopul săptămânii 9-15 septembrie pentru toate zodiile

Horoscop/ pexels
Horoscop/ pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 9-15 septembrie 2024 la DC News TV. 

Află, mai jos, ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani. 

Potrivit astrologului, săptămâna care urmează aduce o tranziție, cu aspecte menite să ne ajute să găsim un punct de echilibru. 

În săptămâna care ne stă în față, unele influențe indică un exces de zel, în timp ce altele aduc mai multă stabilitate. Luni, Mercur intră în Fecioară, oferindu-le nativilor o perspectivă mai pragmatică asupra viitorului apropiat. 

Berbec sau ascendent în Berbec 

Intrarea lui Marte în casa a IV-a nu prea îți priește. Vei observa în perioada următoare că îți ții gura, stai liniștit și strângi în tine. Îți vine să izbucnești, doar că nu o faci la fața locului, ci te duci acasă, te enervezi, te înfurii și te superi pe cei dragi. Trebuie să găsești o modalitate să nu mai faci aceste lucruri.  

Taur sau ascendent în Taur 

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un trigon cu Jupiter, ceea ce îți priește, mai ales pe plan financiar. Dacă mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă, încearcă să ceri mai mult, ca să ai de unde să scazi.  

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

E momentul să porți niște discuții cu familia. Însă, ele nu mai sunt atât de agresive, pe o tonalitate tendențioasă. Reușești să te înțelegi cu ei și un pic de modestie nu strică, dacă vrei să obții ceva de la ei.  

Rac sau ascendent în Rac 

Ne apropiem de o eclipsă de lună, una nu foarte plăcută. Dar, să nu uităm că Marte este în semnul vostru și va face careurile cu nodurile lunare. Zilele ce urmează nu sunt neapărat cele mai plăcute, sunt cele care vă pun pe jar. Ele anunță un eveniment.  

Citește mai mult (+VEZI VIDEO) pe DCNewsTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel