Eugen Nicolăescu, declarații despre spitalul groazei din Ploiești

eugen_nicolaescu
eugen_nicolaescu

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătății, a făcut o declarație de presă în care a vorbit despre scandalul iscat la Spitalul Județean din Ploiești.

Ministrul Sănătății a spus că ancheta de la instituția în cauză se va prelungi cu câteva zile față de termenul anunțat anterior, iar Raed Arafat va fi cel care prezenta rezultatele.

"Vreau să reamintesc că atunci când am dispus control la Spitalul Județean din Ploiești, am facut-o pentru a ajuta Consiliul Județean considerând că experții de la Ministerul Sănătății au calitățile necesare pentru a face un control obiectiv, astfel încât să ajungem la niște rezultate adevărate. Pentru că au fost multe sesizări după ce a fost făcut anunțul medicului Dan Oprea, echipa s-a suplimentat cu doi directori adjuncți. Ei pot ajuta echipa care deja lucrează la Ploiești.

Vreau să se analizeze întreaga activitate în condiții de deplină obiectivitate și respect față de toți cei care fac parte din corpul medical. Vrem să cunoaștem adevărul! Ancheta se va prelungi, iar Raed Arafat va prezenta concluziile", a spus Eugen Nicolăescu într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel