Eugenia Anghel, aur la Campionatele Balcanice de box

FOTO: FR Box
FOTO: FR Box

Pugilista Eugenia Anghel a obținut medalia de aur la Campionatele Balcanice de box de la Albena. Marți, alți doi români vor intra în ring pentru medaliile de aur.

Pugilista Eugenia Anghel a câştigat medalia de aur la Campionatele Balcanice de box de la Albena (Bulgaria), luni, după ce a învins-o la puncte pe ucraineanca Ina Suprunenko (scor 3-2), în finala categoriei 48 kg.

În schimb, Iulian Bârsănescu a obţinut argintul la categoria 60 kg, după ce a fost învins în finală de bulgarul Radoslav Simeonov Rosenov, campion european Under-22, la puncte, cu 5-0.

Cu argint s-a ales şi Loredana Marin, care a pierdut la puncte (2-3) finala categoria 63 kg, în faţa grecoaicei Olga Pavlina Papadatou.

Marţi 3 octombrie Doruleţ Ţiu îl va înfrunta pe ucraineanul Iuri Zaharieev în finala categoriei 71 kg, iar Nicoleta Banciu, a treia românca care a obținut biletele pentru finala, după victoria prin walk-over cu bulgăroaica Svetlana Staneva, va boxa mâine in ultimul act al competiției, contra  sârboaicei Andjela Brankovic, la categoria 57 de kg.

Alexandru Buleu a rămas cu medalia de bronz la cat. 75 kg, după ce a pierdut în semifinale, la fel cum s-a întâmplat cu Stela Hamza (cat. 52 kg) şi Alina Creţu (cat. 66 kg), conform Agerpres.

România, care a aliniat 9 sportivi la această competiţie, 4 băieți și 5 fete, are asigurate opt medalii.

Citește și: Trei români, calificați în semifinalele Campionatului European de box din Slovenia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel