Euro 2012: Ce momente speciale aduce ceremonia de deschidere

infografie
infografie

Ucraina şi Polonia au pus la punct şi ultimele detalii pentru Euro 2012. Primul Campionat European din Europa de Est va avea o ceremonie de deschidere spectaculoasă, la care vor participa 800 de voluntari, din 163 de ţări. Fondul muzical va fi asigurat de pianistul Adam György.

Se anunţă un show spectaculos, de 12 minute, care să marcheze primul CE organizat de Europa Centrală şi de Est. Nu va lipsi un moment de muzică clasică, renumitul pianist maghiar Adam György (fost component al naţionalei de futsal a Ungariei) urmând să interpreteze o partitură de Chopin, şi nici coregrafiile de masă (vor participa 800 de voluntari din 63 de ţări). Se estimează că peste 150 de milioane de telespectatori se vor afla în faţa micilor ecrane pentru a asista la ceremonia de deschidere a EURO 2012.

Cu 20 de minute înainte de primul fluier de la EURO 2012, stadionul "Naţional" din Varşovia va găzdui ceremonia de deschidere a celei mai aşteptate competiţii fotbalistice din acest an. O ceremonie gândită şi produsă de Marco Balich, directorul creativ şi producător executiv a numeroase evenimente de prim rang din lumea sportivului, precum ceremoniile de deschidere şi de închidere de la J.O. de Iarnă de la Torino (2006), dar un personaj cunoscut şi în Ucraina. A regizat festivitarea de deschidere a noii case a Şahtiorului, începând cu 2009, arena "Donbass".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel